Back to Question Center
0

Semalt: Com lluitar contra Spambots com Botons-per-Web, Darodar i altres

1 answers:

La majoria dels informes de Google Analytics contenen pics de trànsit, òbviament a partir de referències. Sovint, quan els usuaris experimenten pics de trànsit, tendeixen a copiar i enganxar el vincle de referència en una nova pestanya d'un navegador per establir l'origen de la pàgina web. Un spambot pot ser evident sempre que els usuaris en pàgines referents vegin enllaços que venen SEO i amb els seus propis llocs on no es troben .

Spambots són frustrants i intel·ligents. Presa als administradors web que ignoren (que no entenen com funcionen els spambots). Independentment del seu motiu, els spambots destrueixen les mètriques del lloc. En aquest sentit, cal evitar aquest trànsit tan aviat com aparegui.

Per tant, Lisa Mitchell, la principal experta en Semalt, esbossos en les maneres d'eliminar l'article de correu brossa en els informes de Google Analytics.

Filtratge de bot a Google Analytics

És el mitjà més senzill d'eliminar els robots en Google Analytics. En la majoria de casos, el trànsit de bot colpeja un lloc i Google Analytics no informa el seu efecte. La funció s'ha de tornar a activar quan creeu un nou lloc web o canviï els comptes de Google Analytics. Aquest és l'enfocament més senzill. A continuació es detalla el procediment detallat:


  • Inicia la sessió al compte de Google Analytics
  • Trieu la propietat que cal treballar.
  • Al botó Administrador (a la part superior), seleccioneu "Veure configuració" a la part superior dreta
  • Navegueu cap avall i seleccioneu la casella "Exclou tots els cops d'aranyes i botons coneguts"

Filtres de Google Analytics

És el tipus de filtre final. La configuració d'un filtre per ocultar el trànsit del lloc des d'un determinat domini o ISP (proveïdor de serveis d'Internet) impedeix que es publiqui futures referències web. Els experts en Internet consideren això com una solució fora de la ment, fora de visió. Els spambots encara envaeixen un lloc fins que Google Analytics informa aquest tipus de trànsit. La idea és crear diversos filtres, i quan els spambots canvien el seu domini de nivell superior (domini de primer nivell), cal un altre filtre. Tenint en compte això, els experts recomanen filtres de Google Analytics des que qualsevol usuari canvia els servidors web o torna a codificar els seus llocs, no caldrà que es copiï durant tant temps, el mateix Google Analytics encara està en ús.

Regles htaccess

La tècnica atura el spambot fins i tot abans d'envair el primer byte de codi des del front-end. L'avantatge principal d'aquest mètode és que els fitxers htaccess poden romandre en el directori d'arxius public_html d'un lloc i bloquejar els spambots per a qualsevol cosa del servidor. Això implica que els usuaris amb molts llocs necessiten fer-ho una vegada. Un gran inconvenient d'htaccess és que cal recordar portar aquestes regles cada vegada que canvien d'amfitrió o recopileu una pàgina web que no està coberta per un fitxer htaccess anterior.

Nom d'amfitrió vàlid

La majoria d'experts en Internet prefereixen aquesta manera de bloquejar els anuncis brossa. En la majoria de casos, el mètode és juntament amb diversos filtres del servidor (com ara htaccess anteriorment), així com una funció PHP personalitzada que treu una llista de dominis de la llista actualitzada regularment dels spambots més habituals. El mètode només permet noms de nom vàlids en comptes de filtrar els dominis no desitjats Source .

November 29, 2017