Back to Question Center
0

Semalt descriu els aspectes de la correlació entre disseny web i SEO

1 answers:

El disseny web i el SEO tenen molt en comú però volen dir que són bastant diferentscoses A mesura que la gent continua creant més i més llocs web, es pot preguntar quins elements són necessaris per seguir. Per exemple, un bloggerpot intentar crear un lloc de resposta, amigable i fàcil d'utilitzar amb contingut d'alta qualitat. Tanmateix, encara requerirà una quantitat adequadade tècniques de SEO per aplicar per arribar a un objectiu desitjat.

El gerent d'èxit del client de Semalt Serveis Digitals, Max Bell assenyala els factors que provoquen l'estreta correlació entre Disseny Web i SEO .

La interrelació entre disseny web i SEO

SEO es refereix principalment a la selecció de paraules clau. El seu principal objectiu és assegurar-seque les paraules clau s'utilitzen tant als títols de pàgines com a tots els encapçalaments. Les paraules clau han de coincidir amb les paraules clau del vostre competidor i ser-hoseleccionats del rang dels que la gent busca per trobar el vostre lloc web. A més d'això, totes les imatges del vostre lloc haurien de serTeniu "etiquetes Alt" descrits per permetre que tots els lectors vegin on pertany la imatge. SEO implica l'ús de "Cadenes de consulta" que consisteixen en paraules clau,en lloc de codis / lletres aleatòries. Per tant, SEO és el vostre agent de vendes que porta gent a la porta de la vostra botiga. Com a resultat, SEO és elcanal que utilitzen els comerciants d'Internet per augmentar el trànsit a pàgines particulars.

Quan SEO ofereix als visitants al vostre lloc, disseny web, de l'altraLa mà és una eina que ha de convertir els visitants en compradors..No importa el que promocioni el vostre lloc, el disseny web inclourà la crida a l'accióarticles en diverses posicions de les pàgines d'Internet. El disseny web implica l'aspecte tècnic de crear l'experiència d'usuari del vostre lloc web.El disseny, l'aparença visual, l'estructura i la forma en què es dedica un usuari són els aspectes clau que hauria de cobrir el disseny web. Els bons llocs tenen una senzillanavegació que respondrà més ràpidament que la navegació al lloc web del competidor. La interfície d'usuari ha de ser completament immersiva i sensible per a tothomdispositius que poden estar executant diferents sistemes operatius.

El conflicte entre disseny web i SEO

El disseny web se centra en els aspectes tècnics de crear el vostrelloc web i els factors que s'han tingut en compte per proporcionar una bona experiència de navegació. D'altra banda, la CercaL'optimització del motor (SEO) és el que augmenta la visibilitat del vostre lloc web per a motors de cerca com Google, Bing i Yahoo. Particularles frases de cerca arribaran a posicions úniques que brindaran al vostre lloc la quantitat adequada de trànsit.

->

En alguns casos, els objectius de SEO i disseny web poden diferir. Perexemple, el disseny web afavoreix l'ús de moltes imatges per explicar el contingut presentat al lloc web. D'altra banda, SEO se centrasobre l'ús de paraules. De fet, l'ús de les imatges redueix la necessitat d'utilitzar continguts textuals que poden proporcionar-vos un avantatge competitiumajor rànquing. El disseny web eficaç posarà èmfasi en la utilització de frases específiques que augmenten la visibilitat de tot el disseny.A més d'això, SEO ressaltarà tantes paraules clau com sigui possible en molts llocs del contingut del lloc web.

Tant el disseny web com el SEO són ​​importants per aconseguir el lloc webobjectius a llarg termini. A mesura que augmenta la visibilitat del vostre lloc i del contingut, el disseny del vostre lloc hauria de convertir aquests visitantsen clients. Com a resultat, tots dos són importants i poden requerir treballar de la mà en un o molts dels seus aspectes per portar un lloc web reeixit Source .

November 27, 2017