Back to Question Center
0

Semalt dirigeix ​​com bloquejar els botons del lloc web i els botons de Darodar

1 answers:

Molts propietaris de llocs web han notat que darodar.com i els botons dels dominis de site.com que apareixen als informes de Google Analytics. Representen com referents enviant una considerable quantitat de trànsit - jeansstoff meterware kaufen auf. No fan molt mal al lloc, però la quantitat de visites que presenten al lloc web afecten els percentatges de rebots i el temps dedicat a la pàgina. El resultat és que l'algorisme de cerca de Google el tractarà com un problema de qualitat i que les persones no troben el que busquen al lloc. En conseqüència, redueixen el rànquing de cerca del lloc web. Pot ser que no sembli molt per a grans organitzacions, però per a un negoci de mida petita amb un lloc web, podria fer o trencar les seves operacions.

Alexander Peresunko, el gestor d'èxit del client de Semalt , presenta aquí algunes maneres pràctiques sobre com superar aquest problema.

Tots dos rastrejadors es tornen a un lloc que sembla legítim. Darodar sembla oferir anàlisis de lloc als usuaris, mentre que els botons per a llocs web ofereixen a les empreses la possibilitat de compartir la seva URL a través de coses com AddThis. És on el problema de la legitimitat sembla acabar, ja que algunes fonts han revelat la intenció nefasta d'aquests dos llocs. Darodar ha existit més que els botons per a llocs web, i ha creat una "botnet". Una botnet és una xarxa d'ordinadors infectats per virus, la intenció és comprometre la seguretat informàtica. Proporciona als pirates informàtics les vulnerabilitats que necessiten per recuperar l'entrada al sistema. El que controla la botnet dirigeix ​​les activitats d'aquestes xarxes.

El botnet inclou milers d'adreces IP que dificulten el bloqueig del rastrejador amb èxit mitjançant l'exclusió de la propietat intel·lectual a Analytics. Els articles freqüents apunten al fet que el bot continua infectant llocs web a través d'un o més programes amb un virus incrustat. Soundfrost és una descàrrega d'utilitat popular que conté aquest virus .

Ús dels robots..El mètode txt per bloquejar botons per al lloc web i darodar, com es podria fer amb altres rastrejadors / aranyes, no seria tan eficaç ja que les directrius es basen en el compliment voluntari. Si el propietari actualment executa les estratègies de Black Hat, les seves activitats no compleixen amb les pautes establertes.

El bot darodar té diversos usos. Un d'ells és augmentar artificialment el SEO d'un lloc dirigint el trànsit al lloc. La seva configuració és tal que no apareix com un rastrejador. Sembla que un visitant real i el motor de cerca ho inclouran en els seus informes, donant lloc a una moderació en les dades d'Analytics. Això es coneix com correu brossa d'enllaços, cosa que s'ha convertit en menys eficient a causa de les actualitzacions d'algorismes recents.

Wikipedia defineix el correu brossa de referència com una forma de spamdexing que implica sol·licituds repetides mitjançant un referent URL fals a un lloc que el publicista que desitgi anunciar. Els llocs, després, es connecten de manera involuntària al lloc del spammer que registra el trànsit per a ells. És beneficiós per al correu brossa, ja que els enllaços gratuïts ajuden a crear els rànquings de cerca.

Altres rols que serveixen de botnets són atacs de denegació de servei, feu clic a fraus, spamdexing, robatori o informació personal i financera, correus electrònics SMTP per correu brossa i bitcoins mineres. Sobre la base d'aquestes troballes, seria indesitjat tenir aquest trànsit al lloc web .

Botons El lloc web té funcions similars, només que el seu lliurament és una mica diferent. Ofereix una útil eina d'ús compartit dels llocs web. En el moment que el propietari ho instal·la, crea una porta d'enllaç que la gent pot utilitzar per segrestar el navegador web dels visitants al seu lloc.

Botons de bloqueig per al lloc web i Darodar

L'opció de bloquejar botons per a llocs web i darodar mitjançant l'exclusió IP per evitar trànsit d'ells no serà tan exitosa. El motiu és que ambdues tenen moltes adreces IP que condueixen el trànsit al lloc. Una alternativa és editar el fitxer .htaccess de cadascun d'aquests dominis i bloquejar el trànsit des d'aquí. Per fer-ho, cal accedir al directori arrel del servidor web que compon el lloc de WordPress. Assegureu-vos d'utilitzar el sistema Apache que la majoria dels proveïdors de host usen. Si no teniu experiència amb canviar els fitxers .htaccess, sol·liciteu al webmaster que l'ajudi, ja que qualsevol petit error pot provocar la fallida de tot el lloc.

November 29, 2017