Back to Question Center
0

Semalt dóna cinc raons per excloure el trànsit fals del vostre lloc

1 answers:

És un venedor de contingut o un propietari del lloc web que treballa per millorar els ingressos de vendes? El Divendres Negre és un dels millors dies de tot l'any que pot fer que les vostres vendes augmentin. Les estadístiques mostren que més de $ 3 mil milions de vendes es van registrar el Black Friday 2016. Aquest any, els ingressos de vendes s'espera que ascendeixin a $ 3,36 mil milions, marcant un increment del 9,4% en comparació amb l'any passat.

Cada any, els llocs web de comerç electrònic troben més de 20 milions de visitants, on el 20% dels visitants són robots i aranyes web - sava kitkarengas. Tots els venedors de contingut que ofereixen serveis en línia volen obtenir dades nets i precises en els seus informes de Google Analytics.

Els robots dolents poden arruïnar les vendes de Black Friday i desplaçar la vostra campanya d'optimització del motor de cerca cap a la direcció equivocada. Els robots incorrectes no afecten la generació d'ingressos i les vendes, sinó també les operacions d'empreses B2C i B2B en línia. Els robots incorrectes, el trànsit intern i les aranyes web poden afectar negativament les vostres dades i informes de Google Analytics. Alexander Peresunko, el Semalt Customer Success Manager, presenta les següents cinc maneres: els bots dolents poden afectar les vendes i ingressos del seu Black Friday:

1.Informes incorrectes del lloc web

Els robots incorrectes treballen per distorsionar les dades de la vostra organització mitjançant la contaminació del trànsit dirigit al vostre lloc. A la llarga, es torna una mica agitat per diferenciar tràfic genuí i fals al tauler de Google Analytics del vostre lloc web. La mala interpretació de les dades dels vostres informes de GA us pot portar a prendre decisions empresarials equivocades. Excloeu el trànsit de bot de les vostres dades mitjançant les eines de GA per evitar patir una caiguda dràstica al vostre divendres negre en comparació amb l'any passat..

2.Distracció d'experiència d'usuari

Els robots dolents afecten els llocs web de comerç electrònic perjudicis al retardar el rendiment general. Aquest escenari tendeix a tenir un usuari d'impacte advers que fa clic després de visitar pàgines amb una velocitat baixa. A la llarga, els visitants van a altres llocs web per completar les seves compres.

3. Carros fantasmes

L'abandonament de la carretó ha estat una de les estratègies clau que utilitzen els robots per impulsar compradors genuins i visitants a llocs web maliciosos. Els robots incorrectes treballen per reemplaçar algunes comandes de productes per evitar que els visitants legítims accedeixin a productes reals. Els carretons fantasma poden afectar negativament les vendes i generació d'ingressos de Black Friday. No deixis que els bots dolents prenguin aquesta cerca de tu. Bloqueja Darodar i el trànsit del vostre lloc web de comerç electrònic afegint un nou filtre al vostre lloc.

4. Trànsit fals

El trànsit de bot, el trànsit intern i el tràfic fals pot afectar negativament les vendes de Black Friday. Aquests trucs dels propietaris de llocs web i consultors de màrqueting per creure que el trànsit conduït als seus llocs és real. Els propietaris de llocs web han de tenir cura de no pagar els dòlars per al trànsit generat pels robots malament.

5. Fatiga operativa

El trànsit de bot representa més del 58% del trànsit a Internet. El tràfic intern generat i el trànsit de bot poden aixafar el vostre lloc web en hores punta. El trànsit pot provocar un malbaratament de dòlars i temps. Obteniu més vendes i ingressos al vostre Divendres Negre bloquejant el trànsit no desitjat del vostre lloc web .

El trànsit pot afectar negativament la generació i el creixement dels ingressos del vostre lloc web. Assegureu-vos que obtingueu dades netes i precises a Google Analytics és de la màxima importància. Eviteu fer pagaments innecessaris als spammers excloent trànsit fals al vostre lloc web .

November 29, 2017