Back to Question Center
0

Semalt dóna consells SEO sobre com millorar el rendiment de la comercialització de mitjans socials

1 answers:

SEO i màrqueting de social media són dos elements inseparables quan es tractaal màrqueting a Internet. Tant la comercialització de les xarxes socials com la funció de SEO són ​​estratègies orgàniques entrants. Junts, se centren en construir unimatge atractiva de la marca que, naturalment, atrau un trànsit de qualitat. Els mitjans socials utilitzen contingut d'alta qualitat que és més visible per a persones realsqui ho llegeix. Com a resultat, Social Media presenta una plataforma estable per mostrar la presència de la marca i potenciar les seves tècniques de SEOaplicat al públic adequat.

Per a qualsevol comercialitzador de contingut en línia, és clar que les xarxes socials poden millorarrànquing del motor de cerca del lloc web. Tanmateix, la majoria dels experts en mitjans de comunicació social i de SEO no expliquen com l'exposició als mitjans socials afecta el rendiment de SEO.Max Bell, el gerent d'èxit de clients de Semalt Serveis Digitals explica què prestacions de SEO la presència de mitjans socials dóna als propietaris dels llocs.

Creixent el nombre de seguidors

Pàgines de mitjans socials amb una gran quantitat de seguidors millorllocs web de xarxes socials que aquells amb pocs seguidors. Per exemple, les persones poden interactuar amb el vostre contingut mentre agrada una publicació,fent clic en un enllaç, retweetant o fins i tot publicant ressenyes a Google+. Una empresa que té com 100 seguidors no pot rebre un rànquing semblantbonificació com una empresa amb un milió de seguidors en mateixes frases clau. Augmentar la base de seguidors pot ser una cosa essencial per fer fins aracom a classificació..No obstant això, té un límit. Per exemple, Google no donarà una bonificació de proxy d'una pàgina amb 1000 seguidors de proxy.Com a resultat, és fonamental buscar una base de membres molt bona, que sigui interactiva i encoratja a les persones a unir-se al vostre grup ofeu clic a l'enllaç.

Utilitzant paraules clau molt cercades al vostre lloc web

Igual que en els llocs web, les paraules clau tenen un paper similar a les xarxes socials.Perquè la pàgina social obtingui un rang elevat, cal que hi hagi diversos passadissos amb taulers, així com que les publicacions s'utilitzin correctamentparaules clau. Qualsevol publicació com a Facebook hauria d'acompanyar alguns termes que poden cercar-los molt bé i que ajuden a dirigir el vostre públic al vostre lloc. SocialEls enllaços d'entrada de fons són enllaços de qualitat. Aquests enllaços ajuden els motors de cerca a classificar els llocs web amb la majoria de visitants de les xarxes socialsaquells amb pocs.

Optimització de publicacions per a cerques

És important que el contingut del lloc web es pugui cercar i compartir. PerPer exemple, llocs com Pinterest fan que el contingut web es pugui compartir a les parts a causa de la bona cobertura de les xarxes socials. En altres casos, la majoriaels llocs web de xarxes socials tenen una política de privadesa que pot fer visible una publicació a algunes persones escollides com a seguidors. Per exemple, un YouTubeEl vídeo només es pot incloure a les persones que tinguin el seu enllaç. A la configuració de Facebook, un enllaç es pot fer visible només per aquells que han permès la visualitzaciócronologia. A través d'això, si optimitzeu les vostres cerques a les xarxes socials, el lloc web pot classificar-se més alt .

La presència de Social Media té un impacte significatiu en el motor de cercarànquing de qualsevol lloc d'Internet. Moltes tècniques de màrqueting viral requereixen l'ús de tècniques efectives de màrqueting en xarxes socials per fer-hoarribar a l'èxit. Una presència activa de mitjans socials és un indicador clau dels lectors reals en el seu nínxol particular, que ràpidament es pot convertir en visitantposant un enllaç als diferents comptes i pàgines de fans. Com a resultat, qualsevol empresa que utilitza Internet pot beneficiar-se dels enllaços d'entrada de qualitati el trànsit que prové de les plataformes de les xarxes socials, a més de beneficiar-se dels resultats de màrqueting en xarxes socials Source .

November 27, 2017