Back to Question Center
0

Semalt dóna raons de so per utilitzar Twitter a l'aula

1 answers:

No seria erroni dir que Twitter és un dels llocs web més populars i sorprenents de les xarxes socials. És una xarxa increïble amb moltes eines per ajudar els tutors i els estudiants a connectar-se.

Fins ara, Twitter s'ha convertit en el lloc web de mitjans de comunicació social més potent en matèria de negocis, promoció d'un lloc, causes sense ànim de lucre, esdeveniments i educació. Aquí, Andrew Dyhan, el Semalt Client Success Manager de Semalt, ha parlat sobre les maneres notables d'utilitzar Twitter a l'aula d'una manera millor - sweat kinderstoff.

Esdeveniments i anuncis d'aula

Un dels millors i més sorprenents avantatges d'utilitzar Twitter a l'aula és que fa que els esdeveniments i anuncis de classe siguin més fàcils i ràpids. Podeu compartir informació sobre els propers esdeveniments, proves, proves i tot el que sentis que és essencial per als estudiants. Fins i tot podeu utilitzar Twitter per publicar projectes, assignacions i esdeveniments especials en línia. Les dates de l'examen també es poden anunciar a través d'aquest lloc de les xarxes socials. Els alumnes de Oldoc poden posar-se en contacte amb els nous estudiants i tots poden comunicar-se entre ells a través de pàgines i comunitats de Twitter .

Promoció de debats permanents

Els nostres professors i estudiants poden promoure debats continuats a Twitter un cop finalitzada la sessió. Això ajudarà als nouvinguts a aprendre moltes coses noves. Mentre que a l'aula, podeu gravar les classes magistrals i totes les petites els detalls i els carregueu a Twitter. Diversos estudiants que estan disposats a sol·licitar l'admissió a la vostra universitat poden beneficiar-se d'aquests vídeos i àudios, i també permet que els professors coneguin tot sobre els seus defectes i els problemes dels estudiants.

Seguiment de camps professionals

Els joves estudiants que estudien diferents carreres i camps poden trobar informació i continguts rellevants a Twitter. Per als professors, és molt fàcil compartir les coses útils en línia per tal que es puguin beneficiar més i més estudiants. En altres paraules, podem dir que Twitter és una excel·lent manera d'interactuar amb els vostres professors o estudiants perquè pugueu ajudar-vos mútuament a triar la carrera correcta. A través de Twitter, els nostres professors poden ensenyar als seus alumnes i compartir els treballs publicats dins i fora del campus perquè puguin presentar les seves aplicacions en conseqüència.

Exercicis d'escriptura creativa

Per als professors, és molt fàcil crear i compartir exercicis d'escriptura en línia. En lloc d'enviar els projectes a tots els estudiants manualment, els nostres professors poden pujar-los a Twitter perquè els alumnes fora del campus també aprenguin alguna cosa nova d'aquests exercicis. Convida els alumnes a participar en aquests exercicis dins i fora de l'aula, i posar-los a disposició tant a Facebook com a Twitter. Assegureu-vos que heu inserit els hashtags adequats als tweets perquè el contingut estigui disponible per a un gran nombre de persones.

Blogging i Social Media

Els nostres professors poden ensenyar als seus alumnes a guanyar diners en línia a través de Twitter. És una gran plataforma per compartir les vostres entrades del blog i participar amb més i més persones. A Twitter, és important escriure històries efectives que afavoreixin a més i més persones a participar en les seves classes en línia i fora de línia .

November 29, 2017