Back to Question Center
0

Semalt: el millor mètode per excloure el trànsit fals de les dades de Google Analytics

1 answers:

El trànsit de qualitat és l'objectiu de cada campanya de màrqueting web o webmaster. És crucial assegurar el seguiment del correu brossa de trànsit i de referència per saber quin dels visitants és real. Per exemple, de vegades, persones de la vostra empresa com el personal poden accedir al vostre lloc web amb diferents finalitats. En aquest cas, tendeixen a crear un trànsit fals del lloc web a Google Analytics, que pot no convertir-se a clients - vps trafico ilimitado. En altres casos, els pirates informàtics poden utilitzar l'adreça IP per crear atacs massius de correu brossa que no només causen problemes, sinó que també roben informació valuosa, com ara informació de la targeta de crèdit.

La seguretat del vostre lloc web i del seu client depèn de la qualitat de les mesures anti-spam al vostre lloc. És important utilitzar les galetes i l'adreça IP per supervisar el trànsit que arriba al vostre lloc web. També és important automatitzar alguns dels filtres presents a Google Analytics. Algunes d'aquestes mesures us poden ajudar a evitar alguns dels atacs no desitjats de correu brossa, així com a un altre correu brossa persistent.

Max Bell, el gestor d'èxit de clients de Semalt , proporciona algunes de les maneres a través de les quals podeu alliberar-vos de les dades de Google Analytics:

Utilitzeu l'adreça IP estàtica

Alguns dels mètodes a través dels quals les computadores i dispositius que accedeixen a Internet utilitzen plataformes dinàmiques..Com a resultat, l'adreça IP tendeix a canviar, cosa que pot fer que Google Analytics registri dades irrellevants. L'ús d'una IP estàtica permet que un lloc web obtingui una bona informació sobre el proveïdor de serveis d'Internet de l'empresa. Podeu aplicar un filtre d'aquesta adreça IP, així com altres filtres geogràfics que poden estar presents a l'administrador de Google Analytics. Els dispositius, com ara telèfons mòbils, tauletes i ordinadors que naveguin des d'un enrutador de banda ampla mòbil, no tenen IP estàtica.

Utilitzeu l'ús de les galetes

Les dades de les galetes són petites quantitats de dades presents a l'ordinador de l'usuari per millorar l'experiència de navegació. En alguns casos, les cookies tendeixen a ser el factor que pot donar al servidor l'autenticitat de l'adreça IP del client. Els llocs web de pagament utilitzen l'ús de cookies com a mesura per frenar el frau a Internet. Les galetes poden ser un factor real a tenir en compte a l'hora de configurar les mesures anti-spam reeixides. Recordeu que la seguretat del vostre lloc web depèn de l'efectivitat de les mesures contra el correu brossa. Les galetes també poden automatitzar el procés de filtratge de pàgines especials. Les galetes poden proporcionar la informació sobre quines pàgines d'un lloc web reben molt trànsit.

Utilitzeu filtres

És essencial filtrar les adreces IP que no voldreu que apareguin com a trànsit. Afortunadament, Google Analytics pot activar aquesta funció. Per exemple, podeu iniciar sessió al vostre panell d'administració de Google Analytics i trobar un filtre d'spam de referència. Des d'aquest racó, és possible aplicar un filtre personalitzat propi. Aquest panell també pot permetre que s'inclogui un filtre personalitzat que us permetrà configurar una pantalla d'ubicació geogràfica. El filtratge d'adreces IP ajuda a millorar les estadístiques del lloc fent que el monitoratge complet del lloc web sigui senzill.

November 28, 2017