Back to Question Center
0

Semalt Expert aclareix errors típics de construcció d'enllaços

1 answers:

De tornada al dia, era fàcil crear enllaços. Podeu crear enllaços allà on vulgueui, per tant, us va agradar i va veure un augment corresponent de la vostra visibilitat com a resultat. Actualment s'ha convertit en la indústria de la construcció d'enllaçoscomplex, divers i més difícil de penetrar. Per empitjorar les coses, està plagat de mites i idees errònies com a resultat dels fantasmesdel seu passat. En conseqüència, la majoria dels aficionats al negoci de creació d'enllaços acaben cometent els mateixos errors.

Ross Barber, el gerent d'èxit del client de Semalt Serveis Digitals, caracteritza els errors habituals del rookie per evitar-los.

1. Prioritzant la quantitat per sobre de la qualitat

Aquesta és una temptació que la majoria de la gent dóna en un moment determinatenllaç de la construcció d'esforços. Un enllaç d'alta qualitat és millor que possibles dotzenes d'enllaços de baixa qualitat. No obstant això, hi ha enllaços d'alta qualitatdifícil d'aconseguir, mentre que les de baixa qualitat són fàcils d'adquirir. Això estableix una trampa per a vostè si decideix seguir el camí de la menor resistència.

La quantitat dels vostres enllaços, però, mai compensarà els pobresqualitat dels enllaços. Un enllaç d'alta qualitat ofereix molt més que un impuls SEO. També ofereixen avantatges d'enllaç de referènciabeneficis de marca .

2. Superposició del text de l'àncora

Aquest concepte va ser alguna vegada vital per a la creació efectiva d'enllaços..Però això ho ha fetha canviat. Avui, el text d'ancoratge dels enllaços entrants pot obtenir-vos una penalització si creen un patró de manipulació o no natural.Aquestes penes són força greus, i és possible que no pugueu recuperar-ne un. En lloc d'això, assegureu-vos que el vostre text d'ancoratge sigui lògic iútil.

3. Apresurant el contingut

En essència, els vostres enllaços s'han d'emmarcar en el cos d'alta qualitatcontingut En cas de precipitar-se el vostre contingut o prioritzar el vostre enllaç sobre el contingut, el motor de cerca podria veure el vostre enllaç com a sospitós.En alguns casos, també pot correr el risc de ser rebutjat pels editors també. Assegureu-vos que el vostre material és digne de serpublicat abans de publicar-lo.

4. Fracàs de la diversificació

Per tenir èxit en la construcció d'enllaços, la vostra estratègia ha de ser tan diversacom sigui possible. Això significa que necessiteu confiar en una varietat de fonts diferents i rotar els vostres patrons de distribució. Pot serdesafiant a assolir un cert grau d'aleatoriedad orquestrada, però s'haurà de fer si teniu intenció de veure beneficis realsla vostra croada de construcció d'enllaços.

5. No s'escala

Aquest és un error comú que els aficionats fan una vegada que la seva campanya de construcció d'enllaçoscomença a guanyar impuls. Si voleu continuar millorant, haurà d'augmentar l'escala. Això implica crear un millor contingut, funcionantamb fonts de major qualitat i construint enllaços de major qualitat. La gestió d'aquest procés de desenvolupament pot ser tributar, però l'últimel que vols és estancar-se .

Aquests errors van des de innocus fins a devastants en termes de gravetat.No obstant això, són fàcilment prevenibles. Independentment del bo que sigui, cometrà errors. Com mitigar les pèrdues, però,determinarà si avança o no Source .

November 27, 2017