Back to Question Center
0

Semalt Expert: Com crear fotos de Twitter destacades?

1 answers:

Les fotos de tuit realment ajuden a guanyar més seguidors? És cert que també s'encarreguen de més gustos, retweets i mencions? Per descomptat, ho fan. Hi ha números que avalen això, així que les fotos de tweet funcionen. Tanmateix, hi ha una captura: les fotos han de ser rellevants .

Frank Abagnale, el gerent d'èxit de clients de Semalt , descriu aquí els consells sobre com crear imatges de qualitat compartida a Twitter - windows 8 vps.

Aquí hi ha quatre casos que mostren l'impacte de les fotos de tweet .

Cas pràctic:

BufferApp va observar el seu compte de Twitter durant un temps al novembre de 2013. El que van descobrir va revelar un patró familiar. Els tweets amb imatges obtenen un 18% més de clics i més de 50 retweets que aquells que no tenen fotos.

Casos dos:

Twitter va revelar factors que van contribuir a fer més retweets i endevinar quin factor estava a la part superior de la llista? Per descomptat, com era d'esperar, eren fotos. Els tweets amb fotos van augmentar un 35%, els vídeos (28%), les cometes (19%), els que tenien un número (17%) i els que tenien hashtags, un 16% més. Tingueu en compte que podeu empaquetar fotos i pressupostos per obtenir més retweets.

Cas tres:

El blog de Sotrender va analitzar les 500 marques més seguides a Twitter. La seva èmfasi va ser determinar com impacten els vincles de pic.twitter.com, vinyes, Instagram, Facebook i twitpic.com. Els vinils i els enllaços de twitpic.com tenien poc efecte mentre que aquests amb fotos i pic.twitter.com tenien un 141% més de retweets. Els que tenen enllaços de Facebook / Instagram, d'altra banda, van obtenir un 122% i un 89% més de retweets, respectivament..

Casos quatre:

Una vegada que Dan Zarella va prendre el temps per analitzar 400 tweets (triats a l'atzar) per avaluar l'impacte de les visualitzacions de Twitter en retweets. La seva conclusió després de l'anàlisi? Els tweets amb fotos tenien un 95% de possibilitats de ser retirat.

Mida? Quina mida?

Segons els experts, cal conèixer la mida ideal d'una foto de tweet. A la pantalla d'escriptori, totes les imatges d'una línia de temps són de 506 i 253 px (píxels). La seva relació d'aspecte és 2: 1. Si la foto no cau al rang (diguem que va més enllà d'això), llavors es retalla per defecte. Tanmateix, cada cop que algú fa clic a la imatge, ell / ella veu el conjunt.

Creació d'imatges de tweet compartides

1. Filigrana-per això, utilitzeu Pablo (una eina gratuïta). Comenceu creant una bella imatge d'un pressupost, pregunta o simplement un títol. Acaba amb una foto de fons de déu.

2. Comparteix les teves fotos d'Instagram i Facebook. Si els teus seguidors d'aquestes plataformes els estimaven, els teus tweeps també els estimarien.

3. Crea un collage d'imatges. Podeu fer servir tres o quatre imatges per explicar una història d'una mena. Sempre funciona meravelles.

4. Etiqueta. Etiqueta. Etiqueta. Igual que amb totes les xarxes socials, Twitter també permet etiquetar altres usuaris per aprofitar-ho.

5. Proveu GIF animats. Els GIF poden ser la millor manera d'afegir el contingut exclusiu a la vostra cronologia. Tingueu en compte que els GIF de Twitter no es reprodueixen automàticament. L'usuari primer ha de fer clic al botó reproduir.

November 29, 2017