Back to Question Center
0

Semalt Expert descriu les funcions de Google Analytics Cada camp de SEO ha de saber

1 answers:

No hi ha dubte que Google Analytics és una de les eines més importants i imprescindibles a l'hora d'entendre el públic i el seu gust. Aquesta eina us permetrà aprofundir en el tipus d'articles que els lectors volen llegir, les plataformes que més s'hi atrauen i el camí que els porta a comprar els vostres productes i serveis. Tant les empreses grans com les petites utilitzen Google Analytics i aprofiten les seves funcions, ajusten les dades dels seus llocs i planifiquen excel·lents estratègies de màrqueting.

Fa dos anys, centenars d'empreses utilitzen Google Analytics com a part de la seva recopilació de dades i estratègies de màrqueting digital . Les empreses de totes les mides utilitzen eines d'anàlisi web , i la majoria prefereix Google Analytics. Els competidors de Google Analytics són Adobe, Webtrends i molts altres. Pot ser que cap d'ells tingui tant èxit com Google Analytics .

Algunes de les característiques excel·lents de Google Analytics han estat discutides aquí per Nik Chaykovskiy, Senior Senior Customer Success Semalt ..

Classificació ponderada

Quan es tracta d'analitzar com funciona el vostre lloc web i les seves diferents pàgines, és el percentatge de rebots al qual cal prestar atenció. A més, hauríeu de comprovar el nombre de visualitzacions de la pàgina, la qualitat del vostre trànsit i les adreces IP dels vostres usuaris. Per això, haureu de fer clic a l'encapçalament de l'atribut i ordenar els problemes un per un. Proveu el vostre millor esforç per organitzar les pàgines per un percentatge de rebots, però això no completaria les pàgines web per obtenir trànsit d'alta qualitat. En el seu lloc, heu d'ordenar les visualitzacions de la pàgina i intentar reduir la velocitat de rebots en gran mesura. Aquesta funció només està present a Google Analytics i us pot proporcionar molts beneficis .

Cerca al lloc

És segur dir que tots els llocs web tenen una barra de cerca perquè els usuaris redueixin el que busquen. Les barres de cerca acceleren el procés de cerca en gran mesura, estalviant molt temps dels vostres usuaris. Aquesta característica forma part de Google Analytics, i podeu localitzar la barra a la secció Cerca del lloc. Amb aquesta eina, podeu veure quins tipus de productes i serveis són més adequats per al vostre públic i com fer que el vostre lloc sigui fàcil de navegar per ells.

Llistes de remàrqueting

Les llistes de remàrqueting són valuoses per a finalitats de màrqueting. Us permeten arribar a diversos clients potencials i convertir els visitants en vendes. Recopilen dades sobre els visitants, atraient-los cap al vostre lloc web i als seus productes. Aquesta excel·lent característica està present a Google Analytics i és una excel·lent manera de fer que la majoria de l'audiència que tingui, sense necessitat d'invertir en les seves estratègies de màrqueting i anuncis de xarxes socials. Per ajustar la configuració, heu d'anar a la secció Administrador de Google Analytics i fer clic a "Remàrqueting" a la columna titulada com a propietat. Un cop hagueu activat aquesta opció, podeu crear més i més públics segons els vostres requisits. També podeu afegir-los a les vostres campanyes d'anuncis futures d'AdWords. Aquesta és una característica excel·lent a Google Analytics, que us ofereix resultats de qualitat Source .

November 29, 2017