Back to Question Center
0

Semalt Expert dirigeix ​​què fer quan es veu el trànsit del lloc a la part inferior

1 answers:

És com un malson quan veieu que el vostre rendiment SEO ha estat en la llista negra de Google o d'altres motors de cerca , i no hi ha manera de desfer-se d'aquest problema. Per obtenir trànsit orgànic per al vostre lloc, haureu de jugar amb paraules clau, publicar articles de qualitat i identificar quin tipus d'estratègies d'optimització de motors de cerca són necessaris per al vostre lloc web.

Heu de recordar les següents coses, estipulades aquí per Jason Adler, l'expert líder de Semalt , per resoldre molts dels problemes relacionats amb el vostre SEO.

Problema d'autoritat: consulteu les eines per a administradors web

El primer i més important és que heu de consultar les eines per a administradors web i trobar-ne els consells tècnics. Mantingueu-vos actualitzat amb les últimes eines i obtingueu-ne unes quantes per descartar problemes que podrien causar una caiguda instantània en el rendiment del vostre lloc - accu solaire.

Bing i Google proporcionen als seus usuaris un munt d'eines. Podeu mantenir-vos actualitzat amb ells i evitar les sancions dels llocs web. Si teniu totes les eines necessàries per a administradors web, és possible que el lloc web obtingui un bon rang en els resultats del motor de cerca. Si no heu registrat i verificat el vostre lloc web amb aquestes eines, és probable que aculli un problema en els pròxims dies.

Relevance Issue: Check Analytics

Si totes les eines d'administradors web es veuen bé, heu d'anar a les consultes de cerca de Google per verificar els informes de Google per al vostre trànsit de cerca orgànica. Assegureu-vos que coincideixi amb els estàndards del motor de cerca. En cas contrari, és probable que el vostre lloc es vegi afectat. Si els informes són diferents, hi hauria un problema que calgui resoldre el més aviat possible .

Sempre ha de prestar atenció al rendiment del seu lloc i no deixar que disminueixi a qualsevol cost. Una vegada que hàgiu resolt tots els problemes tècnics, el següent pas és analitzar els canvis del vostre lloc i mantenir-los desats. Els canvis dels vostres articles s'han de veure afectats el més aviat possible. Descarregueu informes de Google Analytics diàriament i compareu-los entre ells per observar quins tipus de canvis poden ser necessaris al vostre costat.

Problemes algorítmics

Per resoldre els problemes algorítmics, hauríeu de consultar les vostres paraules clau i frases. Heu d'observar molt clarament si reben el trànsit de qualitat del vostre lloc o no, i tot això es pot consultar a Google Analytics amb gran facilitat.

El següent pas és consultar l'eina Penguin i inscriure's aquí. Heu de crear un compte de Google i adjuntar les vostres anàlisis per obtenir les actualitzacions importants d'algoritmes de Google de forma periòdica. Aquesta eina us dirà si el rendiment del lloc està disminuint i quina podria ser la raó possible. Si hi ha un problema amb el vostre lloc i el seu algoritme, l'eina Penguin us mantindrà actualitzada. Google podria detectar i incloure una llista negra del vostre lloc si no resolveu aquest problema el més aviat possible. Sempre haureu d'examinar les vostres pràctiques de SEO i triar les que podrien resultar ser excel·lents per al vostre lloc web. Arregla els articles de baixa qualitat i inseriu paraules clau rellevants en ells per obtenir millors classificacions en els cercadors.

November 29, 2017