Back to Question Center
0

Semalt Expert en Twitter Consells comercials per millorar la vostra campanya de màrqueting

1 answers:

No seria erroni dir que Twitter és una de les eines més populars i sorprenents per als empresaris a créixer la seva presència en línia. Els ajuda a construir els seus llocs web i a augmentar el compromís dels seus usuaris en gran mesura.

Si bé hi ha diversos consells sobre negocis de Twitter, els següents de Frank Abagnale, el principal expert de Semalt , estan relacionats amb una comercialització social exitosa i segurament us donaran molts beneficis.

Optimitzeu la vostra presència comercial a Twitter

Ha estat essencial per a tots els empresaris optimitzar la seva activitat a Twitter. Heu de crear anuncis de Twitter i actuar com un professional si voleu mantenir-se viva per a tota la vida en línia - coral navy aqua wedding. El marcat significa que hauríeu d'afegir marques personalitzades al vostre perfil de Twitter. Amb el temps, s'ha convertit en un aspecte important, i la supervivència d'un negoci depèn de com es presenta la vostra marca a Internet. Tot el procés comença amb una biografia adequada. Sí, hauríeu d'escriure una bona biografia amb 160 caràcters al vostre perfil de Twitter si us preocupa fer i executar el vostre negoci a Internet .

Construeix la teva estratègia de contingut

És obligatori prendre temps i crear plans de contingut de Twitter. Podeu establir el vostre negoci si es fa càrrec de les directrius de les xarxes socials i permetre que el vostre contingut sigui més creatiu i atractiu..Tot això només seria possible quan hàgiu creat la vostra estratègia de contingut. Haureu de crear un contingut fàcil d'usar i el que parli sobre la vostra empresa d'una manera millor. Trieu temes de moda i paraules clau orientades a la indústria per atraure un gran nombre de persones. A més, hauríeu de centrar-vos en el lliurament de valor al vostre públic. És imprescindible per a tots els usuaris de Twitter i per a aquells que fan negocis.

Ús d'Hashtags

Heu d'utilitzar hashtags per ampliar l'abast del vostre contingut. Gairebé tots els usuaris de Twitter utilitzen hashtags per connectar-se amb les persones rellevants i interactuar amb un munt de forasters. Heu de triar els hashtags segons la vostra audiència i la naturalesa del lloc web. Com més hashtags inseriu, millor serien els resultats a Twitter .

Créixer i involucrar als teus seguidors

El màrqueting en xarxes socials només es considera exitós quan hagueu crescut i contractat els vostres seguidors mesos després de mesos. Assegureu-vos que els vostres seguidors de Twitter no s'avorreixin ni es cansen, ja que poden deixar de seguir-los a l'instant. Hauríeu d'animar els altres a comunicar-vos amb vostès i implicar-los a tots en algun tipus de discussió cada dia. Això augmentarà en última instància el vostre nombre de seguidors de Twitter i la vostra empresa amb molta exposició.

Mesureu els resultats i refineu els vostres esforços

Per últim, haureu de mesurar els resultats i refinar els esforços una vegada per setmana. Per això, podeu utilitzar eines de Twitter com Trtrland, Twitalyzer i TweetReach. Totes aquestes eines us permeten mesurar els vostres esforços de màrqueting a Twitter. Segons els resultats, podeu crear informes i identificar quines estratègies han estat bones per a l'exposició de la vostra empresa. Feu que aquestes estratègies formen part del negoci i desfer-se dels que no han donat cap benefici a la vostra empresa.

November 29, 2017