Back to Question Center
0

Semalt Expert Parlar sobre els tipus de vincle d'enllaços

1 answers:

Internet presenta una plataforma per a nombroses activitats. En el cas del comerç electrònic, es pot realitzar múltiples tasques de màrqueting digital per al seu lloc web. La majoria de màsters web depenen de màrqueting digital com màrqueting de contingut , així com Social Media Marketing (SMM). A mesura que la gent segueix duent a terme les seves tasques de màrqueting, les persones encara compleixen els seus aspectes de mantenir en directe els seus llocs web.

L'optimització del motor de cerca ( SEO ) és una tècnica de màrqueting digital que es basa en classificar un lloc web als cercadors per a particulars. SEO utilitza mètodes de màrqueting digital, com ara recerca de paraules clau, creació de contingut i backlinking. Backlinking és una estratègia eficaç SEO que pot ser molt útil. Quan realitzeu SEO per a la vostra empresa, és essencial conèixer els diferents tipus de backlinks presents per a qualsevol transacció en línia.

Alguns dels tipus de backlinks es troben en aquesta pauta proporcionada pel Client Success Manager de Semalt , Max Bell:

Nofollow i do-follow backlinks

De vegades, és possible que vulgueu obtenir un enllaç de backlink d'un lloc web o domini utilitzant una cadena de consulta senzilla..En aquest cas, un atribut "rel" a Google pot determinar el tipus de vincle de retrocés que esteu utilitzant al vostre lloc web. Els enllaços de seguiment poden ajudar al rang del lloc al cercador de Google ràpid. Tanmateix, és possible que tingueu alguns problemes mentre feu servir alguns enllaços que no segueixen, especialment a Google. Aquests enllaços d'entrada tenen el seu benefici en l'algorisme d'altres motors de cerca com Bing o Yahoo .

Enllaços naturals i SEO

Quan realitzeu SEO, és bo considerar la font d'enllaços. Els vincles naturals són aquells que provenen de fonts legítimes. Els enllaços d'entrada poden donar al vostre lloc web una bona font de trànsit, així com fer que el lloc aconsegueixi un avantatge positiu en els motors de cerca. Els enllaços de SEO no naturals poden fer que un lloc rebi estrictes penes de la consola de cerca. Aquests vincles provenen de black hat SEO agències que prometen enllaços de retorn pagats per classificar un lloc ràpidament. Eviteu aquests enllaços perquè poden conduir a la desinformació del vostre lloc des de la SERP .

Enllaços de per vida o llogats

L'origen dels enllaços d'entrada sempre és important. Els enllaços legítims adquirits ofereixen la possibilitat de més, fent un subministrament vital de backlinks. Aquest aspecte és el concepte que les empreses exitoses utilitzen per obtenir el seu èxit. Els enllaços arrendats provenen de fonts com ara els enllaços pagats. Aquests enllaços de retroinformació constitueixen a tots els altres enllaços que tenen una font comuna, dominis de correu electrònic de referència. Poden ser un trànsit de bot que no fa cap venda.

Conclusió

L'optimització del motor de cerca és una tècnica important de realitzar activitats en línia. Per exemple, SEO permet a les persones tenir nombroses fonts de clients en línia, així com aconseguir que altres visitants de molts racons a través de la web. El SEO es produeix a través de moltes maneres i procediments. En qualsevol pràctica de SEO, els enllaços d'entrada són una trobada quotidiana que els mestres web poden trobar en els seus plans de màrqueting a Internet Source . In

November 29, 2017