Back to Question Center
0

Semalt Expert - Problemes d'estalvi de temps en 6 tipus de SEO negatius

1 answers:

En aquests dies, es desenvolupen molts llocs web, i ens ha tornat difícil diferenciar entre barret blanc SEO i barret negre SEO . SEO negatiu és una cosa que ha de preocupar-se perquè no és una estratègia segura per obtenir els resultats desitjats. No seria erroni dir que SEO negatiu té moltes amenaces i pot deixar que el motor de cerca prohibeixi el seu lloc durant tota la seva vida .

Aquí, Jason Adler, el gestor d'èxit de clients de Semalt , ha parlat sobre sis tipus de SEO negatius a tenir en compte .

Abans d'entrar en els detalls de la publicació, permetin-me que us expliqui que SEO negatiu és un conjunt d'estratègies que s'utilitzen per reduir els rangs del competidor perquè el vostre propi lloc obtingui un bon rang en els resultats del motor de cerca. La majoria de les vegades, la gent construeix enllaços no naturals, torna a publicar el contingut i modifica les perspectives del lloc per causar problemes al webmaster. SEO negatiu no deixaria caure el rang de sobte. En lloc d'això, trigarà un temps abans que el vostre lloc desaparegui dels resultats del motor de cerca .

Finques vinculades

Un parell d'enllaços de correu brossa no poden fer mal a un lloc web. Per això, diverses persones utilitzen les granges de vincles per generar enllaços en un nombre significatiu. Obtenen aquests enllaços de llocs web interconnectats i ajuden a ajustar-los amb els llocs inadequats. Fa uns mesos, un lloc web va perdre el seu rang a causa de la granja d'enllaços, i el propietari va eliminar milers d'enllaços amb els textos d'àncora que van publicar els seus competidors. La prevenció d'atacs SEO negatius és possible. Per això, heu de detectar els enllaços de retorn del vostre lloc web i controlar el creixement del lloc de forma regular .

Raspat

Scraping és on es copien els vostres articles d'altres llocs web i es generen problemes de contingut duplicat a la web. Quan Google descobreix que hi ha molts articles presents amb el mateix text, pot fer malbé el rang del vostre lloc. La majoria dels motors de cerca són prou intel·ligents per trobar on es publiquen els articles originals. Copyscape és una eina excel·lent per evitar el raspat en gran mesura. Hauríeu d'obtenir la versió premium i trobar exemples de duplicació una vegada en un setmanes. Heu d'intentar trobar on es publiquen els vostres articles i treure'ls a qualsevol cost.

Rastreig força

Hi ha moments en què estaràs desesperat de saber qui són els teus competidors i de quina rapidesa s'estan classificant els seus llocs web. Tot és qüestió de rastreig i pot trigar un temps. Mai no ha d'arrossegar les pàgines web amb força ja que pot afectar negativament el rendiment general del vostre lloc. Si observeu que el vostre lloc web ha estat treballant a poc a poc, haureu de posar-vos en contacte amb l'empresa d'allotjament o un administrador web per obtenir suggeriments i consells útils.

Modificació del contingut

La modificació del contingut, la reescriptura i la filatura no són una bona idea. És curta i no pot obtenir els resultats desitjats. La major part del contingut que es reescriu o gira es considera spam. Si busques evitar SEO barret negre o SEO negatiu, és obligatori escriure contingut nou i gaudir d'un lloc web d'alta autoritat. No hauríeu de modificar el vostre contingut pel bé dels enllaços d'entrada, ja que Google pot incloure la llista negra del lloc.

Obtenir el lloc des-indexat

No cal que el vostre lloc web es desindexi una vegada i una altra. Fins i tot els petits canvis a robots.txt poden deixar impressions cada vegada més duradores. Comproveu regularment els enllaços i enllaços d'entrada del vostre lloc per garantir la seva qualitat. Rank Tracker és una bona eina que es pot utilitzar per provar els enllaços automatitzats a les vostres pàgines web. Podeu descarregar i instal·lar aquesta eina per obtenir actualitzacions diàries o setmanals.

Hackear el lloc web

Si els atacants intenten robar la vostra informació personal, poden fer tot el possible per fer mal a l'optimització del motor de cerca. Tot plegat pot arruïnar la reputació i el posicionament dels motors de cerca del vostre lloc. És per això que hauria de seguir els consells de Google ja que vol protegir tots els usuaris dels pirates informàtics. SEO negatiu es pot fer amb el vostre lloc web si no es presta atenció a la protecció de les vostres dades en línia Source .

November 29, 2017