Back to Question Center
0

Semalt Expert revela trucs de Facebook i Twitter per SMO i SMM

1 answers:

Tens una idea de com obtenir una gran quantitat d'opinions des de Twitter i Facebook? No seria erroni dir que Facebook i Twitter són dues de les xarxes de mitjans socials més avançades que garanteixen unes excel·lents oportunitats d'interacció si les utilitza amb prudència i optimitza les seves funcions bàsiques. Per als venedors de xarxes socials, no és un treball difícil, però per als nouvinguts, és possible que no sigui possible obtenir els resultats desitjats ja que no coneixen les metodologies avançades. Heu de revisar les normes i reglaments de FaceBook i Twitter i analitzar com podeu crear contingut atractiu diàriament.

Frank Abagnale, un dels principals experts de Semalt Serveis Digitals, ha compartit a l'article alguns consells perquè obtingui experiència suficient.

Publicar vídeos relacionats amb els temes

El primer que heu de tenir en compte és publicar contingut i vídeos relacionats tant a Facebook com a Twitter. És important observar el que els teus seguidors els agrada llegir i veure i gestionar els vostres llocs de xarxes socials en conseqüència. La majoria de la gent no sap que generar trànsit orgànic des de Twitter i Facebook és molt senzill. No cal que envieu centenars a milers de coses cada dia. Només una cosa per hora amb vídeos atractius i clips curts faria el treball per a vostè..

Compartir Citar Fotos

Si no heu pogut trobar els vídeos adequats, podeu compartir cotitzacions i fotos als vostres llocs web de xarxes socials. La gent estimula les cites d'inspiracions que mantenen el seu nivell mental estable i creen positivitat en la seva personalitat. Podeu ajudar-los a eliminar tots els problemes i emocions compartint fotos de quotes cada mitja hora. Això us permetrà obtenir resultats de qualitat i pot augmentar la vostra interacció de publicacions i la quantitat de visualitzacions del vostre lloc web en gran mesura.

Target Your Organic Posts

Si Facebook ha limitat les publicacions a poques persones, la millor opció és orientar les vostres publicacions orgàniques a través d'anuncis de Facebook. Si ho feu, podeu fer que les publicacions i el lloc web mostrin cada vegada més l'exposició en línia i puguin crear consciència, entre d'altres, sobre la vostra marca. No només Facebook, sinó també Twitter és una bona manera d'augmentar el vostre abast en línia. Podeu utilitzar els anuncis que no us costaran molt, però us poden obtenir resultats molt bons.

Obteniu informació creativa amb temes de tendència

Com que Facebook i Twitter estan més a prop del temps real quant a tendències i xafarderies, podeu crear-se amb temes de tendència per augmentar els vostres fans de les xarxes socials. Us recomanem que compartiu més articles i articles de publicitat. D'aquesta manera, els perfils del vostre lloc i de les xarxes socials tindrien més exposició que els altres, i les vostres possibilitats de guanyar molts fanàtics augmentarien.

Crea i comparteix llistes comissàries

Les llistes comissàries són bones per ser creades i compartides a Twitter i Facebook. Aquests llocs web de xarxes socials filtren els resultats de la cerca i obtenen contingut curat i informatiu als seus usuaris. Si creu tals publicacions i continguts en un gran nombre, potser tindreu molts seguidors i seguidors en poques setmanes Source .

November 29, 2017