Back to Question Center
0

Semalt Expert sap com crear la vostra marca amb publicitat local

1 answers:

En cas que sigui semblant a la majoria dels empresaris, la possibilitat de retallar el temps per a la publicitat, sobretot quan no teniu prou planificació financera, pot ser excessiva. Sigui com sigui, hi ha notícies edificants. Promoció local és la publicitat d'empreses independents que poden fer-ho bé, fins i tot sense importants inversions.

Igor Gamanenko, l'expert principal de Semalt Serveis Digitals, comparteix 5 aproximacions més importants a tenir en compte:

1. Afronteu els vostres temors en la xarxa en línia

Quan hàgiu triat on heu d'invertir la vostra energia (i, probablement, una mica més del vostre efectiu promocional), podeu robotitzar una gran part del vostre esforç de xarxa en línia amb instruments com Cradle. Això significa que no hauríeu d'aturar el que feu cada vegada que necessiteu alguna cosa a través de suports de xarxa basats en web.

2. Necessiteu als vostres clients potencials gaudir de locals? Vostè també hauria de fer-ho.

Participar al vostre grup en línia és un enfocament increïble per ampliar referències i reunir la vostra notorietat per als rastrejadors web. És a més un enfocament extraordinari per obtenir el missatge sobre el vostre negoci en tots els llocs correctes. 8)

3. Promoció local en línia / avançada

Per a una forta presència en línia que atraurà els motors de cerca de seo i els potencials clients que els utilitzen, cal desenvolupar el mateix nombre de cites positives (i exactes). Les referències són, al llarg d'aquestes línies, un enfocament increïble per mostrar que la vostra empresa forma part d'una comunitat local. Les referències fan que el vostre negoci sigui més visible i fiable als motors de cerca .

4. Orientació millor

Si coneixeu el vostre lloc, el vostre màrqueting orientat serà més efectiu que intentar anar després de paraules clau costoses o que cobreixi com a mínim un canal amb contingut resumit. Com més us conegui els vostres clients, més endavant podeu concentrar-vos en el que s'anomena "paraules clau de cua llarga" a la publicitat pagada.

5. Gestioneu la vostra marca a la web

Comenceu amb Google My Business i assegureu-vos que tot aquest nom, adreça i número de telèfon de dades fonamentals és correcte. Això és bàsic per al rànquing de cerca local. Les referències fiables creen la confiança amb els motors de cerca. Si no teniu noms, ubicacions o números de telèfon conflictius en diferents llocs de la xarxa, les eines de cerca web fins i tot poden pensar aquests àrbitres a diverses organitzacions Source .

November 29, 2017