Back to Question Center
0

Semalt explica els factors que ha de tenir en compte quan es busca el nom del domini correcte

1 answers:

Quan pensa establir una presència en línia, el primer que hauria de ferfer és registrar el vostre domini. L'elecció d'un nom de domini és important perquè ho faràFeu-vos èxit o fracasseu en la vostra empresa. El nom de domini assegura el teu ús en líniapresència, fent visible el vostre lloc web. A la recerca del nom de domini adequat,comproveu alguns factors, que Semalt expert en Serveis Digitals, Julia Vashneva, us recomana que consideri.

Reputació de l'empresa

Trobar una empresa fiable és important. Molt sovint algunes d'aquestes empreses comencen a anunciar-seels serveis excessivament, i més endavant, la cooperació amb ells es converteix en una vergonya. Per altra banda,Altres empreses cobren preus alts però no proporcionen serveis qualitatius. Feu una verificació de fonsa l'empresa amb la qual t'agradaria treballar perquè coneguis la veritat sobre això.

Nom del domini

Quan esteu en procés de registrar el vostre nom de domini, seleccioneu el nompot ser un repte a vegades. El que cal tenir en compte és que el nom hauria de sersigui fàcil de recordar i tingui una estreta relació amb el treball que té el vostre lloc webha de realitzar. A més, també ha de ser un nom amb un terme fàcil de cercar.

Drets d'autor del nom de domini

Assegureu-vos que el nom de domini que trieu no és protegit per cap altra persona com aquestpodria portar-te una complicació legal. Serà bo assegurar-se que l'empresa, que vostètriar per al registre del vostre domini, ha explicat clarament la política d'usuari sobre els noms de dominiproporcionen. Feu l'elecció correcta de l'extensió per utilitzar-la al vostre nom de domini, per exemple,pot ser .com .net .org i molt més, depèn dels propòsits del vostre lloc web.

Elecció de paraules clau

La selecció de paraules clau rellevants és un aspecte important que cal tenir en compte quan trieuel nom de domini. Els motors de cerca semblen afavorir un nom de domini ric en paraules clau. En aquest cas, tuhauria d'intentar utilitzar la paraula clau principal o la frase que voleu optimitzar el vostre lloc webi proveu-lo i dissenyeu-lo al voltant del nom del domini.

Registre d'allotjament web

També haureu d'intentar no tenir el vostre registre de noms de domini amb el vostre servidor web. Perquèuna vegada que decideixi formar part del seu host (que és comú), es converteix en un mal de cap per moure'stambé el teu domini, en aquest cas, serà bo si els dividiu Source .

November 27, 2017