Back to Question Center
0

Semalt explica els fonaments de l'auditoria tècnica de SEO del lloc

1 answers:

L'optimització del motor de cerca (SEO) avalua si el lloc web és SEOamistós i quins problemes cal millorar. Assegura que el lloc està ben optimitzat per a tots els canvis que s'estan produint a la indústria.L'auditoria de SEO inclou tècniques, anàlisi a la pàgina, fora de pàgina, competència i recerca de paraules clau.

El gerent d'èxit del client de Semalt Serveis digitals, Jack Miller explica què és l'auditoria de SEO, com executar-la i per què és essencial per a la promoció del lloc web.

La importància de l'auditoria SEO

Tan bon punt Google està constantment actualitzant algoritmes i continguts de classificaciórequisits, les empreses han de respondre a aquests canvis ràpidament per tal de mantenir-se competitives. L'anàlisi d'auditoria us permet augmentar el llocvisites i ajuden a mantenir-se al dia del ritme del desenvolupament de la indústria. També és pràctic quan vostè està a punt de llançar un nou projecte.

 • Accessibilitat Els llocs web han de tenir continguts i motors de cercahauria de tenir accés a ella. Si falla amb aquest pas, el motor de cerca no podrà rastrejar el vostre contingut, que afectarà negativamentrànquing. Tanmateix, l'eina Robots.txt pot solucionar fàcilment aquest problema si identifica les pàgines bloquejades del rastreig. També s'inclouuna investigació sobre els codis d'estat HTTP. En el cas de la canonització (duplicació de pàgines), l'anàlisi tècnica ajuda a redireccionar duplicatspàgines a l'original. Totes les pàgines s'han d'interconnectar per garantir que ningú no es mantingui aïllat, de manera que el rastreig no els ometrà.
 • Indexació La verificació de l'accessibilitat garanteix que els motors de cercatrobeu el contingut. Un nombre creixent de pàgines que es troben indexades al contingut augmenta la qualificació del lloc, que millora l'estat en un motorcua.
 • Rendiment del lloc La velocitat té el màximimportància ja que la majoria de la gent no esperarà que la pàgina es carregui si triga molt, especialment amb una connexió a Internet més lenta. Afecta el nombre de visites de visites..

Realització d'auditoria SEO

Hi ha dues maneres de dur a terme l'auditoria de SEO per a un lloc web .

Analistes de SEO

Els especialistes de SEO, com la nostra agència, realitzen una investigació en profunditat mitjançant einesi aplicacions. Explorant tots els aspectes del lloc, preparen un informe que conté tots els problemes que han trobat i proporciona els suggerimentssobre com pal·liar el problema.

Eines automatitzades per a l'auditoria SEO

Hi ha certes eines per dur a terme l'auditoria SEO. Són molt de temps,de manera que requereix paciència, precisió i pensament estratègic. Aquesta opció és només per a persones amb confiança absoluta i amb fortes habilitats tècniques.

Eines per a l'auditoria tècnica

 • Screaming Frog o Xenu Comproven el nombre d'indexatspàgines, detecció de canonització, redireccions internes i duplicació.
 • IIS SEO Toolkit Analitza l'accessibilitat d'un lloci recomana com fer-lo més eficaç per al motor.
 • Semalt Serveis digitals Els experts analitzen tant tècniquesi aspectes del contingut del rendiment SEO del vostre lloc, us proporcionarà l'informe i les recomanacions.
 • Pingdom DNS Check Ajuda amb errors de rastreig, salut de DNS i resolució de problemes Configuració del servidor DNS
 • Builtwit Comprova l'arquitectura d'un domini i informa sobre els problemes estructurals relacionats amb SEO.
 • GTmetrix Una eina que identifica elements que provoquen el lloc webcàrrega lenta. També inclou la història de velocitat si s'utilitza anteriorment
 • .
 • Eines per a administradors web de Google Identifica problemes a la pàgina,enllaços i salut tècnica d'un lloc web.

Quan realitzeu l'auditoria de SEO d'un lloc web, assegureu-vos que es consideren tots els factors.La complexitat i l'enfocament coherent per dur a terme l'anàlisi són els factors clau que provoquen l'èxit de l'auditoria. Basant-se en laResultats d'anàlisi multifactorial, podeu desenvolupar l'estratègia de SEO adequada per a la vostra promoció a més llocs web.

Source .
November 27, 2017