Back to Question Center
0

Semalt explica per què cal bloquejar bots i rastrejadors de llocs web

1 answers:

És segur dir que moltes de les opinions que arriben al vostre lloc web provenen de fonts no humanes i no originals, i això no està bé, ja que heu de desfer-se'n si voleu veure que el vostre lloc web creixi per a un tota una vida. Si creieu que el trànsit de bot és bo i fiable, cometiu un error important, ja que pot portar a Google a desactivar el vostre compte d'AdSense. Molt sovint, els robots són visibles com a trànsit humà a Google Analytics, però no va ser així fa mesos. En aquests dies, més del setanta per cent del trànsit generat per petits llocs web prové de robots i fonts falses. Max Bell, el semalt expert, us avisa que els robots sempre intenten arribar al vostre lloc de moltes maneres, i potser no us sigui possible desfer-se'n.

Bones bones

Una quantitat significativa de robots que visiten els vostres llocs no són res més que falsos i inútils; fins i tot són útils per a les vostres pàgines web si venen en una petita quantitat. Alguns dels bons robots, per exemple, són utilitzats per Google per descobrir nous continguts en línia. Gairebé tots els motors de cerca usen bons robots per identificar la qualitat dels articles. La manera en què determinen la qualitat s'ha modificat, ara recorren a l'ús dels serveis massius de programari d'eixam. Els eixams segueixen enllaços, salten d'un lloc a un altre i indexen continguts nous i modificats. Els robots de Google són complicats, amb conjunts profunds de normes que poden governar el seu comportament. Per exemple, la comanda NoFollow dels enllaços els fa menys eficaços i invisibles als robots de Google.

Bad Bots

Els robots dolents són els que arruinen el vostre lloc i no poden donar cap benefici. S'ha cercat intencionadament i es indexen automàticament. El vostre contingut es mostra als humans i als robots, ignorant la qualitat i l'autenticitat. Els robots dolents ignoren les directives del robot i no utilitzen blocs d'IP per mantenir la qualitat de les vostres pàgines web. Un dels problemes més importants amb aquests robots és que el contingut és difícil d'indexar i segueix oculta del públic mentre es manté oberta per als pirates informàtics que poden accedir als vostres fitxers per posar en perill el vostre sistema. També hi ha bots de correu brossa que poden danyar el rendiment general del vostre lloc. Ells omplen el vostre lloc amb missatges predefinits, fent que els comerciants afiliats se sentin malament.

Heu de bloquejar els bots?

Si contínuament rep punts de vista d'bons robots, és possible que no estiguin necessaris per bloquejar-los. Però si rebeu punts de vista dels robots malignes, podeu considerar-los bloquejar-los. Heu de bloquejar Googlebot, que hi ha per eliminar el vostre lloc dels resultats del motor de cerca. D'altra banda, definitivament hauríeu de bloquejar els spambots. Si sou conscient sobre la protecció del vostre lloc des de DDOSing, cal bloquejar les adreces IP dels robots i dels spammers. Recordeu sempre que els robots dolents mai no importaran els vostres fitxers de robots.txt, cosa que és molt desafortunat ja que la protecció d'aquest fitxer és obligatòria per al creixement del vostre lloc i el seu rendiment global Source .

November 29, 2017