Back to Question Center
0

Semalt: Filtres de Google Analytics que milloraran el rendiment del vostre lloc

1 answers:

Hi ha moltes maneres de millorar el rendiment del vostre lloc a Google Analytics, i és part de màrqueting digital . Quan es tracta de mostrar informes destacats de progrés o de determinar quines són les causes de la caiguda del trànsit, hem de prestar atenció a quantes visites de qualitat el nostre lloc web rep. Les dades de Google Analytics han de ser precises i actualitzades - giochi in legno per asilo nido. Afortunadament, Google Analytics ha facilitat de manejar els filtres que són importants per al nostre lloc web.

Abans de parlar d'aquests filtres, Oliver King, Customer Success Manager de Semalt , ofereix suggerir que mantingueu un informe o visualització sense filtres de cada nom de domini a Google Analytics.

Exclou trànsit intern

No és aplicable a tot tipus de llocs web, només es pot beneficiar-ne a les grans empreses. Per a les petites empreses, és important excloure el trànsit intern per assegurar la qualitat del trànsit web. Haurien d'assegurar-se que el seu lloc està rebent èxits de qualitat i persones reals estan interactuant amb les seves pàgines web. Per això, hauríeu d'establir noves visualitzacions d'informes al vostre compte de Google Analytics que podrien excloure el trànsit intern en gran mesura. També heu d'excloure la vostra pròpia adreça IP perquè les vostres opinions i això no es comptin al vostre lloc web. Si voleu excloure una gran quantitat d'adreces IP, haureu d'utilitzar filtres personalitzats que siguin fàcils de crear i tinguin moltes característiques.

Elimina l'spam de referència

No seria erroni dir que el correu brossa ha danyat una gran quantitat de llocs web en els últims mesos. Per aquest motiu, hauríeu de prestar atenció a eliminar l'spam de referència al més aviat possible. Heu d'eliminar tots els llocs web o referències que comencin amb Darodar, els botons per a llocs web i les millors ofertes de SEO. Aquí no es pot permetre el luxe de cometre cap error; ha d'identificar els culpables i eliminar la referència spam i, després, introduir els vostres dominis en diferents camps.

Mostra el nom de l'amfitrió i l'URL complet

De manera predeterminada, Google Analytics no mostra les URL completes de les pàgines del seu informe. Per tant, si el vostre lloc web és www.abc.com, hauríeu de localitzar les pàgines rellevants a Google Analytics, i això es pot fer mostrant els noms d'amfitrió o URL complets. Com a alternativa, podeu crear contingut en directe i crear diferents filtres per a diferents dominis. Això no causaria cap confusió quan tinguis un gran nombre de pàgines per tenir cura. Qualsevol pàgina d'un subdomini ha d'estar lliure d'errors abans de la seva posada en marxa.

Aïllar el trànsit a un subdomini

Quan es parla dels subdominis, hauríeu d'aïllar el trànsit del domini principal de Google Analytics. Assegureu-vos que els vostres subdominis utilitzin les mateixes propietats o codis de seguiment de la UA com a lloc web principal. Podeu realitzar aquesta tasca visitant la secció de visualització independent a Google Analytics .

Minúscula totes les URL

Per últim, però, com a mínim, ens agradaria parlar sobre la carcassa inferior dels URL. És difícil per a molts administradors web, però té molts avantatges. Podeu barrejar URL diferents i rebre un gran nombre de trànsit de qualitat al vostre AdSense. És important consolidar les dades i implementar els filtres personalitzats que poden baixar tots els URL .

November 28, 2017