Back to Question Center
0

Semalt: Importància de filtrar el trànsit administratiu de Google Analytics

1 answers:

Heu comprovat Google Analytics i heu notat que hi ha algunes coses incertes? Bé, ens passa a tots nosaltres, de manera que no ets nou en aquesta cosa. Hi ha moments en què configurem algunes coses al nostre lloc web i modifiquem el disseny o el disseny, però els resultats no són tan esperats. Tot això pot afectar les visites i la qualitat del trànsit del vostre lloc . En aquestes circumstàncies, heu de filtrar el trànsit d'administració de Google Analytics, i això es pot fer quan feu servir diversos connectors de WordPress - fleriana power health. I si no feu servir un connector, hauríeu de fer això manualment. Google Analytics us permet filtrar el trànsit quan excloeu la vostra adreça IP o excloure el trànsit pel contingut de les galetes .

Sovint es creu que el primer mètode és molt millor i més complet que el segon mètode. Lisa Mitchell, el gestor d'èxit de clients de Semalt , afirma que si teniu adreces IP que es generen dinàmicament o si esteu utilitzant un ordinador portàtil o un dispositiu d'una cafeteria, haureu d'evitar que les vostres pròpies visites siguin va comptar amb Google Analytics. Tots dos mètodes tenen avantatges i desavantatges propis i es poden triar en funció dels vostres requisits.

Excloeu la vostra adreça IP

Aquest mètode us permet configurar Google Analytics d'una manera millor. Això us ajudarà a millorar la qualitat del vostre trànsit i podeu deixar de rebre visions d'adreces IP específiques o d'un interval d'IPs. Tanmateix, això només es pot fer quan feu servir un ordinador portàtil i esteu preparat per ajustar la configuració des del mateix dispositiu. I si surt a l'oficina o està fora de casa, aquest mètode no pot donar cap benefici. En aquest cas, hauríeu d'intentar utilitzar el segon mètode. Per excloure el trànsit mitjançant IP específics, haureu de crear filtres personalitzats que permetin analitzar millor la qualitat del vostre trànsit. Accediu al vostre compte de Google Analytics i feu clic a l'opció Configuració a l'extrem superior dret. A continuació, haureu de prémer la nova opció de filtre i afegir informació, com ara el nom del filtre, el tipus de filtre, l'adreça IP i altres.

Exclou el trànsit per contingut de galetes

Heu d'excloure el trànsit per contingut de la galeta i crear filtres que no quedin bloquejats durant aquest procés. L'inconvenient d'aquest mètode és que podeu excloure una adreça IP a la vegada i no podeu executar aquesta tasca en múltiples IPs de forma sobtada. A més, és obligatori esborrar les vostres galetes abans de configurar aquest mètode. Abans de res, hauríeu de crear fitxers que afegeixin les galetes als navegadors. A continuació, heu de crear fitxers HTML i afegir-los en aquest format: filter-traffic.html. El següent pas és indicar als motors de cerca que no indexin el contingut del vostre lloc durant un temps. Aquest és un pas important ja que garantirà la qualitat del vostre lloc web i els seus visitants en general. Una vegada que l'heu exclòs, el següent pas és ajustar la configuració de les galetes al vostre navegador. Finalment, heu d'afegir els codis de seguiment a l'etiqueta de JavaScript i establir variables personalitzades, que posteriorment es podran filtrar a Google Analytics.

November 28, 2017