Back to Question Center
0

Semalt: Importància per eliminar els codis de seguiment de Google Analytics des d'un lloc web

1 answers:

Max Bell, el Semalt Customer Success Manager, diu que quan es tracta de bloquejar Google Analytics durant les proves locals per a llocs estàtics o no estàtics, podem trobar molts suggeriments, eines, trucs , i consells. Molt sovint, se'ns demana filtrar-lo a través de rangs IP o introduir codis condicionals únics als motors que alimenten els llocs web .

Permetin-me que us digui que el mètode original i més autèntic per solucionar el vostre Google Analytics és redirigint les sol·licituds al lloc web oficial de Google Analytics. Definitivament funcionaria en tots els equips d'escriptori i mòbils, però el procés no significa res quan provem en iPhones i altres dispositius amb tecnologia Wi-Fi. Les configuracions per a proves locals són utilitzar els dominis dev per als vostres directoris i projectes locals i, a continuació, cerqueu les versions actualitzades del vostre lloc per preparar-lo tant per a dispositius mòbils com per a ordinadors portàtils - micro coil organic cotton. Amb aquest propòsit, utilitzo sobretot els codis de jailbreaking i els fitxers host d'iPhones sense filtres. També vaig provar Xip i Adobe Shadow. Amb ell, no vaig poder filtrar els intervals IP perquè feia el procés a casa. A més, els meus ISP no proporcionen cap adreça estàtica per a un compte residencial.

He intentat configurar filtres d'exclusió personalitzats i d'inclusió personalitzats diverses vegades al meu Google Analytics. D'aquesta manera, el meu perfil obté tràfic de qualitat i visualitzacions orgàniques des de diversos dominis. També he configurat els filtres personalitzats basats en els meus noms d'amfitrió i coincideixen amb els patrons de la meva Google Analytics d'una manera millor. En termes tècnics, seria difícil que cerquéssim els noms d'amfitrió dels dominis originals al principi. Tanmateix, una vegada que hàgiu realitzat els canvis adequats, podeu obtenir els resultats desitjats amb facilitat. Poc després d'eliminar els codis de seguiment de Google Analytics del meu lloc web durant el procés de còpia de seguretat i tornar-los a afegir, he pogut veure que els meus filtres funcionen correctament i els resultats finals són meravellosos.

Excloeu les vostres visites des de Google Analytics

No serà fàcil excloure les teves pròpies visites des de Google Analytics fins que hàgiu fet els canvis adequats. Si ho fa, pot afectar la qualitat del trànsit i les estadístiques del vostre lloc web. Fins i tot en la fase inicial del desenvolupament d'un lloc, no rebrà una gran quantitat de punts de vista, fins i tot quan hagi realitzat l'optimització del motor de cerca. Hi ha diferents maneres d'evitar que Google Analytics controli els vostres propis èxits. Tots i cadascun dels mètodes té els seus propis avantatges i inconvenients, de manera que us resultaria fàcil triar el més adequat en funció dels vostres requisits. Els mètodes del costat o el backend del servidor són els mètodes més sorprenents i favorables. La seva implementació trigarà un temps, però els resultats finals sempre són excel·lents. Per això, hauríeu d'inserir el codi de seguiment de Google Analytics al codi HTML del vostre lloc web i tornar al vostre servidor per crear alguns filtres adequats. Un altre mètode és el filtratge de Google Analytics que us permet excloure les vostres pròpies visites i ajustar els paràmetres del vostre lloc d'acord amb les adreces IP. Aquest mètode solucionarà la major part dels problemes relacionats amb la vostra IP i us permetrà obtenir un trànsit de qualitat.

November 28, 2017