Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Què és SEO i qui és un especialista en SEO?

1 answers:

Si esteu buscant optimitzar el vostre lloc web, necessiteu un especialista en SEO. No obstant això, abans de poder iniciar el procés, haurà d'entendre el que està a punt de fer. Llavors, què és SEO? L'optimització SEO ( motor de cerca ) és l'ús de tàctiques diferents, com ara paraules clau i temes de paraules clau que generen trànsit a un lloc web i ajuden als usuaris a trobar informació sobre els motors de cerca. Perquè tingueu un lloc ben optimitzat, necessiteu un especialista en SEO que entengui les tàctiques de SEO. El treball d'aquest especialista és investigar a fons, identificar i implementar tàctiques diferents que millorin els resultats de cerca.

Michael Brown, primer especialista de Semalt , defineix aquí alguns consells pràctics al respecte .

Com us identifica un bon especialista en SEO?

Un bon especialista en SEO manté totes les noves tendències

.

Com qualsevol altra feina, trobareu que alguns especialistes en SEO són ​​millors que altres en més d'un. SEO com qualsevol altra tecnologia continua canviant. Trobareu que la manera com es va presentar una cerca a Google fa 5 anys és bastant diferent d'una cerca que es fa avui. Cada dia, els motors de cerca identifiquen el que volen els usuaris i adapten les seves conclusions de cerca per adaptar-se a aquest criteri. Per exemple, trobareu que avui, quan busqueu una paraula clau concreta a Google, és probable que se us presenti una llista dels "tipus de" ja que es van adonar que és probable que els usuaris facin clic en una llista de les coses primer abans de veure els altres. Ells van adaptar el seu algoritme a això, per obtenir millors resultats. Per tant, un bon especialista en SEO hauria d'identificar i mantenir totes les noves tendències.

Ha de ser capaç de trobar noves maneres de maximitzar el trànsit al vostre lloc web

.

Cada lloc web és diferent, i si bé algunes tàctiques de SEO poden funcionar per a gairebé tots els llocs web, un bon especialista en SEO hauria de poder identificar noves maneres de maximitzar el trànsit al vostre lloc web. Han de ser capaços d'analitzar i trobar formes adequades per al vostre lloc web..Maximitzar el trànsit significa que les persones que atrauen al vostre lloc són rellevants per a la vostra marca específica. Per exemple, si és un lloc web empresarial, el vostre lloc web atraurà els compradors que estiguin preparats per adquirir els vostres productes o serveis .

Ha de ser capaç d'entendre totes les tàctiques de SEO, la seva rellevància i la manera d'usar-la.

Hi ha diverses coses que cal tenir en compte en optimitzar un lloc web. Un bon especialista en SEO ha de poder utilitzar-los i comprendre la seva rellevància. Aquests factors inclouen:

Enllaços. Els enllaços a altres llocs web són importants a l'hora d'optimitzar un lloc web. Un bon especialista en SEO ha de ser capaç d'entendre la seva importància i quan / com utilitzar-los.

La importància de l'ús del màrqueting de contingut . És una eina de màrqueting vital.

El valor dels mitjans socials. Els mitjans socials s'han popularitzat recentment i, per tant, tenen un paper molt important en SEO .

Comercialització de pagament per clic. Tot i que es tracta d'una antiga tàctica de SEO, també és un mètode essencial per generar trànsit a un lloc web .

Vídeo SEO. Aquesta és una tàctica desenvolupada recentment i és molt útil. Un bon especialista ha de ser capaç de mantenir-se al dia amb tàctiques tan noves .

Les tàctiques de SEO continuen desenvolupant-se. Tot i que les tàctiques antigues, com ara les paraules clau i les etiquetes meta, han demostrat ser útils, les noves tendències també són efectives i un bon especialista en SEO ha de poder identificar-los i utilitzar-los correctament Source .

November 29, 2017