Back to Question Center
0

Semalt parla sobre mesures anti-spam a Google Analytics

1 answers:

Quan tracteu Google Analytics, una cosa que realment voleu fer és concentrar-se plenament en les vostres dades. Lamentablement, sempre hi ha la trobada molesta i frustrant amb missatges de correu brossa. El correu brossa a Google Analytics s'ha convertit en un tema molt controvertit, per tant, aquest article exposa sobre el mateix.

Durant els darrers 2 anys, Google Trends mostra un augment significatiu del nombre de cerques a Google Analytics Spam i de com superar-lo. El correu brossa es refereix bàsicament al trànsit de referència fals que generen les aranyes i els robots en informes de referència, que de manera alternativa esborren els informes de dades de Google Analytics. Així doncs, Artem Abyar, l'expert Semalt , transmet informació crucial sobre com eliminar aquest spam de referència.

En primer lloc, heu de definir totes les fonts del codi de seguiment de Google Analytics a les quals s'accedeix principalment des del vostre domini principal i alternatiu del lloc web. Normalment, definim dominis mitjançant l'ús d'expressions regulars que no cal ser un empat tecnològic per aplicar. Només impliquen escriure cada domini amb una barra invertida (\) abans de qualsevol parada completa mentre separa cada domini amb una canonada (|). A més, assegureu-vos que no hi ha espaiat dins o entre els dominis. Un cop hàgiu definit l'origen del trànsit al vostre domini, podreu utilitzar un filtre per netejar totes les dades d'emmagatzematge procedents de llocs web falsos. La configuració del filtre es pot activar navegant a "Administrador", feu clic a "Filtres" i, a continuació, "Afegeix filtre", seleccioneu el tipus de filtre com a "Personalitzat" i confirmeu l'acció a l'opció "Incloure". Finalment, feu clic a "Desa" 'per garantir que els canvis s'apliquen i emmagatzemen..

Algunes dades d'spam poden passar pels seus filtres amb l'ajuda de rastrejadors dins dels noms de domini especificats o definit. En aquest cas, utilitzeu filtres personalitzats per excloure totes les fonts conegudes actualment de dades d'spam. Més proactivament, també podeu escanejar i avaluar les vostres dades mitjançant informes d'adquisició que mostren totes les fonts de dades. Aquest enfocament no només permet netejar els informes, sinó també posar-vos en contacte i comprendre els informes. Aquest pas s'activa fent clic a "Adquisició" i aneu a l'informe "Origen / Mitjà". Una vegada que examineu tots els orígens de dades i trobeu correu brossa, procediu a crear filtres personalitzats amb ordres per excloure les fonts de correu brossa de les vostres dades tal com s'ha comentat anteriorment. Tingueu en compte també que l'expressió regular per a cada filtre personalitzat no pot excedir un màxim de 255 caràcters, el que significa que necessitarà diversos filtres per limitar diverses fonts d'spam.

En tercer lloc, tingueu prudència per eliminar el llenguatge codificat fals en els informes. Normalment, un llenguatge codificat té al voltant de 5 caràcters. El llenguatge codificat fals té més caràcters com ara parades completes. En aquest cas, expressions regulars com ara. {13,} | \. s'utilitzen per crear filtres personalitzats que exclouen l'idioma codificat amb 13 o més caràcters, inclosos els paraments complets.

Per últim, haureu d'eliminar el correu brossa de Google Analytics, ja que habilita el filtratge BOT que limita els informes sobre el bot conegut o el trànsit d'aranyes. Configureu-ho navegant a "Administrador", seleccionant "Veure configuració" i fent clic per veure l'opció "Filtre de bot". Aquestes mesures li estalviaran la frustració abans que Google presenta una solució permanent Source .

November 29, 2017