Back to Question Center
0

Semalt presenta suggeriments SMM per a petites empreses

1 answers:

El tipus de canal de màrqueting correcte que podria oferir els resultats desitjats i els recursos destacats no és fàcil de trobar. Avui dia, cada vegada més empreses es veuen atretes cap a les estratègies de màrqueting i social media per augmentar les vendes dels seus productes i obtenir moltes vistes a les seves pàgines web. És imprescindible recordar que hauria d'augmentar la quantitat d'amics de Facebook, Twitter i seguidors d'Instagram per crear consciència entre altres sobre la vostra marca.

Aquí Frank Abagnale, el gerent d'èxit de clients de Semalt , ha parlat sobre alguns consells sobre comercialització de xarxes socials per a petites empreses - pink hats for ascot.

Utilitzeu anuncis de publicitat social i comercialització per vendre els vostres serveis i productes

Abans de provar qualsevol altra cosa, podeu fer servir anuncis i màrqueting en xarxes socials per afegir valor a la consciència de la vostra marca i augmentar les vendes dels vostres productes. Permetin-me que us digui que això no serà fàcil i hauríeu de prestar atenció a moltes coses. Facebook, per exemple, és un lloc on podeu unir-vos a diferents comunitats i vendre productes en línia. Els anuncis de Twitter i el màrqueting d'Instagram també són bons quan es tracta de vendre alguna cosa en línia.

Les grans xarxes poden ajudar a millorar les relacions amb els clients

Actualment, cada vegada hi ha més persones que es veuen atretes per Twitter: més d'un 70% de les persones de tot el món fan les seves compres a Internet des de petites empreses, de manera que aquesta és una oportunitat d'or per a vosaltres. altres a Facebook i etiqueten persones a Twitter. No hi ha cap raó per la qual no obtingueu els resultats desitjats: és un procés lent, però els resultats són més enllà de les expectatives, així que heu d'anar amb aquesta opció.

La comercialització de les xarxes socials pot augmentar el vostre abast

No seria erroni dir que els anuncis de Twitter i Facebook són una bona manera d'augmentar el vostre abast. És obligatori que promocioneu la vostra marca en aquestes dues xarxes principals i atraieu més i més persones als vostres productes i serveis. Un dels avantatges clau del màrqueting de social media és que és una forma fàcil i econòmica d'orientar als possibles clients de tot el món. És bo tant per a grans empreses com per a petits i ofereix als anunciants la possibilitat de vendre els seus serveis i productes en pocs dies .

Pàgines de negocis de LinkedIn expandeixen la vostra xarxa professional

És cert que les pàgines empresarials de LinkedIn tenen el potencial d'expandir la vostra xarxa professional. És un dels llocs de comunicació social més famosos i importants, on els empresaris es troben amb els candidats, i molta gent pot atreure els treballs desitjats sense cap problema. La creació i manteniment de pàgines professionals de LinkedIn trigarà uns segons, però una vegada que ho heu fet, podeu assegurar-vos que hi hagi moltes persones que poden mostrar interès en les vostres marques, productes i serveis.

Les pàgines de Facebook ajuden a millorar l'atenció al client de la vostra empresa

Si teniu una pàgina de Facebook, heu de rebre molts comentaris. Això es deu a que és fàcil i una de les maneres més eficaces de fer créixer el vostre negoci i augmentar el nombre de vendes. És fàcil crear pàgines de xarxes socials, i haureu de gestionar-les diàriament.

November 29, 2017