Back to Question Center
0

Semalt: Què són els botons per al lloc web i els botons Darodar i com bloquejar-los?

1 answers:

Quan aneu a través de l'informe de trànsit de Google Analytics, una de les coses a destacar és la font del trànsit aparent. De vegades, algunes de les fonts poden generar una quantitat considerable de trànsit que d'altres. En mirar més de prop, es pot observar que les referències numèriques d'aquests dos: darodar.com i botons-for-website - unlimited addon/parked.com. A part d'ells que apareixen als informes de GA, hi ha la possibilitat que mai no hàgiu sentit parlar d'aquests llocs abans, i tenen curiositat per saber per què aporten tant trànsit.

Per resumir això, els dos dominis utilitzen una tàctica coneguda com referrer spam. Max Bell, l'expert líder de Semalt , explica que la idea darrere de l'spam de referència és que els llocs generen molts enllaços a un domini d'un lloc en particular que volen promocionar. Quan els motors de cerca rastregen els registres, troben aquestes referències i les inclouen als informes finals. L'inconvenient d'això és que cap del trànsit és vàlid i pot alterar la forma en què es pren la decisió del lloc web.

Atès que tots els enllaços es dirigeixen a un lloc concret, el propietari pot tenir curiositat per què el lloc fa referència a tants trànsits. Una vegada que facin clic a l'URL dels informes GA, es redirigeix ​​al lloc web de referència, que es tradueix com una nova visita. Per al lloc de correu brossa, els èxits que obté dels propietaris desfavorits són orgànics.

Afortunadament, no hi ha una amenaça real plantejada al lloc web. Com s'ha dit anteriorment, invalida totes les dades recopilades sobre el trànsit al lloc ja que es corregeix amb el número. El resultat és un informe distorsionat que no pinta la imatge real del que passa amb el lloc. Normalment, les tarifes de rebots estan al 100% amb un temps de zero en el lloc.

Seria imprescindible bloquejar botons per lloc web i darodar per obtenir una imatge més realista del rendiment del lloc. La majoria dels articles relacionats amb l'eliminació del problema descriuen l'ús de la característica relativament nova "Filtre de bot" a Google Analytics. A la configuració de visualització, Google ha afegit una casella de verificació senzilla que l'usuari pot optar per marcar o deixar sense marcar. A partir de l'experiència amb aquesta opció, la conclusió d'aquest article suposa que l'opció de filtre de bot no filtra els dos spammers de referència: darodar..com i botons-for-website.com .

Un mètode millor per bloquejar els botons per a llocs web i darodar per provocar trastos no desitjats és utilitzar un filtre personalitzat. Utilitzeu el següent procediment:

1. Obriu Google Analytics i feu clic a la pestanya Administrador .

2. L'opció Vista que apareix a la columna dreta hauria de presentar un submenú on hi hagi un missatge "Crear una nova vista". Els experts aconsellen sobre la creació d'un filtre personalitzat a la vista perquè, al final del procés, hi hagi una visualització sense filtre que contingui totes les dades en brut per fer comparacions.

3. Doneu el nom del filtre.

4. A la pestanya Filtres, seleccioneu l'opció + Filtre nou .

5. Utilitzeu un nom distintiu per al nou filtre.

6. El tipus de filtre hauria d'estar personalitzat.

7. Utilitzeu la referència al camp Filtre a Excloure i introduïu el nom del primer referent (botons per a llocs web).

8. Desa

9. Repetiu el pas 5 per darodar.com .

November 29, 2017