Back to Question Center
0

Semalt: Quin és el millor moment per iniciar SEO?

1 answers:

Si sou propietari d'un lloc web que vol treure el màxim profit de SEO, necessiteuper comprendre que el calendari de les estratègies i els exercicis de SEO és tan important com les estratègies o els exercicis.

Ja sigui que esteu fent un llançament o un redisseny del lloc web, el millor moment per fer-hocomençar a fer SEO és abans de publicar-lo als motors de cerca per indexar i classificar. Dit d'una altra manera, el treball de SEO i el disseny de llocs webha de començar al mateix temps.

Alguns aspectes de SEO són ​​únics per a un nou lloc web, alguns són únicsun lloc web redissenyat i d'altres són comuns als dos casos. Nik Chaykovskiy, l'expert de Semalt Digital Services explica les característiques de fer SEO amb diversos propòsits.

SEO per a nous llocs web

Per als llocs web nous, SEO s'hauria d'executar simultàniament amb el disseny web i l'usuariexperiència (UX). Això significa que l'estratègia de SEO determinarà el tipus de contingut que s'utilitzarà i on es col·locaràla pàgina web. L'èxit en SEO és, doncs, un resultat de l'esforç posat en la interconnexió del disseny web, UX i SEO. Iniciant SEO durantel procés de disseny web accelera els resultats de SEO.

No obstant això, això té una altra implicació per al vostre negoci: el vostre UX iEls experts en disseny web han d'entendre SEO i els vostres usuaris de SEO han d'entendre UX i disseny web. Aquests experts podrien necessitar entrenament en quatreàrees crítiques (disseny, UX, desenvolupament frontal i SEO)..Però l'esforç definitivament val la pena. Serà més fàcil de plorar iles possibilitats que el nou lloc web sigui reeixit augmentin significativament .

Consells SEO per a la redisseny del lloc web

Si ja heu iniciat el vostre lloc, el millor és començaruna auditoria SEO. Una auditoria de SEO us ajuda a conèixer les vostres fortaleses de SEO, com ara les pàgines que són molt alineades pels cercadors. Tu tambéSapigueu què aspectes SEO fan que la pàgina funcioni bé perquè pugueu conservar o replicar aquestes competències a mesura que redissenyeula pàgina web.

També és important durant el redisseny del lloc web tenir un pla de redirecció 301.A mesura que es modifiquen els URL antics, l'equip de redisseny hauria redirigir acuradament el trànsit a les URL noves per tal que el trànsit al llocNo es perd quan el lloc web redissenyat sigui completament funcional. Seria, i ha estat per a algunes empreses, letals per al negocisi aquest aspecte de SEO s'oblida. Imagineu-vos què passaria si els visitants del lloc haguessin estat rebuts per un error "404 - Pàgina no trobat"van intentar accedir a les pàgines web del vostre lloc.

SEO és una activitat en curs

Per als llocs web nous i redissenyats, SEO és una activitat en curs.En l'ambient tecnològic d'avui en dia, la majoria dels aspectes de SEO canvien a curt termini. Al mateix temps, haurà de fer-hoinstal·leu un connector de SEO i, en un altre moment, formuleu el vostre contingut d'acord amb la tendència actual. No es pot publicar amb el SEOles tendències serien una mort definitiva de l'empresa, especialment si les vendes es basen en el màrqueting digital.

Conegui els passos SEO adequats per prendre ara per fer la seva estratègia de SEO illoc web més reeixit. Si el vostre lloc ja està funcionant, realitzeu un professional de SEO i assegureu-vos que realitzeu una auditoria exhaustiva de SEO. Aixòés la millor manera de conèixer quines accions millor s'adapten al vostre lloc web pel que fa a l'èxit de SEO. I si teniu previst construir un lloc nou,Implica el teu equip de SEO des del principi. El SEO fet durant les primeres etapes del desenvolupament del lloc web ajuda a evitar els contratemps de SEO a laestructura del lloc que podria costar temps i diners en el futur Source .

November 27, 2017