Back to Question Center
0

Semalt Shares 10 Fites fàcils d'impulsar SEO

1 answers:

Quan es parla de la visibilitat en línia i l'optimització del motor de cerca , una de les coses més freqüents que es planteja és com optimitzar les pàgines i utilitzar descripcions meta i paraules clau del nostre contingut . Hi ha diferents estratègies i mètodes que necessiteu cuidar, independentment de si feu SEO a la pàgina o SEO fora de pàgina. Internet és un gran paisatge amb trilions de llocs web, de manera que només podeu obtenir la vostra marca als resultats del motor de cerca si voleu orientar el públic adequat.

Aquests són alguns resultats ràpids de Jason Adler, el gestor d'èxit del client de Semalt , per millorar SEO en gran mesura.

№1 Optimitzeu els vostres anuncis locals

El primer que heu de fer és optimitzar els vostres anuncis locals. La coherència és molt important a la World Wide Web, i pot ser difícil que la gent passi molt de temps al vostre lloc web - угловые диваны заказать. És per això que els hauria d'atraure només a ofertes senzilles i sorprenents. Una llista local consisteix en el número de telèfon, adreça, identificació de correu electrònic i altra informació. En proporcionar-lo als vostres clients, podeu assegurar-vos que estiguin a les mans segures i estigui preparat per prendre les seves ordres en seriós.

№2 Gestioneu la vostra reputació

És molt important gestionar la vostra reputació en línia. Per això, hauríeu de centrar-vos en obtenir moltes ressenyes positives, comentaris i puntuacions en línia i comentaris que parlin de si mateixos sobre la vostra legitimitat i fiabilitat. Això donaria als motors de cerca una idea de com és fiable i centrat en el vostre negoci .

№3 Actualitza constantment la vostra llista de paraules clau

Cal actualitzar la vostra llista de paraules clau de forma regular. Si crees molts articles cada dia, hauríeu d'assegurar-vos que no es repeteixin paraules clau..Com a alternativa, podeu establir una hora de la setmana i fer una llista de paraules clau que voleu orientar en els pròxims dies.

№ 4 No reserveu SEO per al vostre lloc web corporatiu

Diferents empreses reserven SEO per als seus llocs corporatius. Si fas el mateix, deixa'm dir-te que estàs cometent un gran error. Al contrari, de vegades haureu d'invertir en els títols de les vostres pàgines, descripcions, contingut de qualitat i imatges.

№5 Crea contingut de qualitat

No podem deixar de banda la importància dels articles de qualitat i l'ús adequat de les paraules clau en ells. No cal publicar molts articles de baixa qualitat cada dia. En el seu lloc, hauríeu de centrar-vos en la qualitat de l'edició i mantenir constantment la visibilitat del vostre lloc.

№6 enllaçeu els vostres llocs junts

Si teniu diversos llocs web, seria genial connectar-los. És una de les millors tècniques de SEO, i molts experts ho recomanen als seus clients.

№7 Utilitza les teves paraules

Quan creeu vincles, heu d'utilitzar les vostres pròpies paraules i deixar de confiar en les paraules d'altres llocs. Sempre haureu d'utilitzar els textos d'àncora i donar enllaços als vostres articles diferents per a que cada cop més usuaris s'impliquin.

№8 No oblidis el teu canal de YouTube

Si voleu obtenir un bon grau en els resultats del motor de cerca, mai no haurà d'oblidar el vostre canal de YouTube i connectar-lo amb el vostre lloc web. Carregueu vídeos de qualitat en aquest canal i Google podria assignar punts de bonificació del vostre lloc i un rang excel·lent. Incrusteu els vostres vídeos directament als vostres articles per atreure molta gent.

№ 9 Mantingui les seves comunitats socials brunzint

Una de les maneres més fàcils d'aconseguir l'èxit a Internet és que les comunitats socials cremen. Heu d'utilitzar regularment Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+, que són els millors llocs de xarxes socials .

№10 El mòbil és clau en 2017

És cert que els llocs web aptes per a mòbils poden implicar més visitants. Feu que el vostre lloc sigui receptiu i que Google sigui fàcil d'aconseguir resultats excel·lents. Google dóna un millor rang als llocs que es poden veure en tot tipus de dispositius d'una manera millor .

November 29, 2017