Back to Question Center
0

Semalt Shares una guia per bloquejar i eliminar el correu brossa de Google Analytics

1 answers:

L'spam d'Analytics no és un problema nou, però, últimament, s'ha tornat molt més perillós que mai. Aquí, l'expert líder de Semalt , Lisa Mitchell, explicarà algunes maneres de bloquejar i eliminar el correu brossa de Google Analytics. També tindreu una idea de com afecten els vostres llocs - вилт мебель.

El primer que haureu de saber és que l'spam d'Analytics es troba en diferents formes: l'spam fantasma i l'spam no desitjat. Ambdues formes tenen un impacte important en Google Analytics. Per tant, la manera de tractar-los hauria de ser diferent, i el vostre enfocament hauria de ser sobre com eliminar-los del tot.

Què és Bot Spam?

El tràfic de bot o el correu brossa de bot és més comú i perillós del que mai s'esperava. En els últims mesos, ha infectat més de dos mil milions de llocs web a causa d'un trànsit de baixa qualitat. No tots els robots són perillosos o dolents. Google, Bing i altres grans motors de cerca depenen dels bots de cerca quan es tracta de rastrejar i indexar el contingut dels llocs web. Els rastrejadors comercials com SEMrush, Pinterest, feed fetchers, com FeedBurner, Twitter, així com també bots de monitorització com WordPress, Uptime Robot, són molt bons. Però hauria de fer tot el possible per desfer-se dels bots d'spam que tendeixen a arruïnar el vostre lloc en gran mesura.

Els bots de correu brossa o el correu brossa del rastrejador són els programes que estan dissenyats per automatitzar diferents tasques, com ara robar el vostre contingut i dades, enregistrar servidors, enviar correu brossa de comentaris, atacs de pesca i atacs DDoS. en diferents categories, com ara eines de pirateig, imitadors, spammers i raspadors.Els imitadors són aquells que utilitzen identitats falses per evitar les vostres mesures de seguretat. S'utilitzen per implementar atacs DDoS. El segon tipus és l'eina de pirateig, que s'utilitza per distribuir Malware i virus diferents. Fa dos anys, Google va afirmar que es van piratejar 200 llocs web a causa d'aquest problema. Els rascadors són àmpliament utilitzats per robar contingut i dades web. En la majoria dels casos, els articles robats es tornen a publicar en altres dominis i fòrums. ús de robots per difondre contingut promocional en forma d'enllaços i comentaris de phishing.

Hi ha diferents maneres de bloquejar i eliminar bots i spam. Alguns d'ells s'han discutit a continuació.

Característica automàtica de filtre de bot / aranya

Aquesta característica ha estat introduïda per Google fa uns mesos. Us permet controlar i bloquejar el trànsit que prové d'adreces IP desconegudes. Podeu desfer-vos fàcilment d'aranyes i bots amb aquest tipus. Podeu crear filtres a les llistes IAB / ABC International Spiders & Bots. Els filtres automàtics són la defensa més poderosa contra l'spam bots ja que ja s'han beneficiat diversos llocs. És fàcil d'implementar i obté resultats excel·lents.

Bloqueja bots amb .htaccess

Una altra manera és bloquejar robots mitjançant fitxers .htaccess. Aquesta funció de filtre automàtic ajuda a eliminar els robots que visiten la vostra Google Analytics. Impedeix l'arribada de robots, però no pot ser una solució permanent per al vostre lloc web. Si teniu alguna confusió o preguntes sobre les solucions que s'ofereixen aquí, podeu contactar amb nosaltres a través de la secció de comentaris a continuació.

November 29, 2017