Back to Question Center
0

Semalt suggereix 5 eines de Google per crear contingut de SEO

1 answers:

L'optimització del Search Engine i el màrqueting a Internet són els processos quepotser us trobeu utilitzant una eina o dues d'una font que no es coneix. Les persones que estimen analítiques i mètriques poden necessitar moltsinformació que només està disponible a partir d'eines pagades. Afortunadament, Google ofereix algunes eines que poden adaptar-se a les vostres necessitats de SEO. Algunsd'aquestes eines són característiques i trucs presents en les nostres tasques diàries de motors de cerca, però sovint no els fem servir.

Ryan Johnson, l'administrador de vendes sènior de Semalt Serveis Digitals ha seleccionat acuradament les eines de Google per ajudar a que la vostra campanya de SEO i les estratègies de màrqueting a Internet funcionin correctament:

1. Anàlisis de Google.

Aquesta eina pot ser útil per obtenir informació sobre el contingut adequatper incloure en les publicacions futures. Conté mètriques que mostren informació útil per als plans.

2. Funció d'autocompletar de Google

Aquesta característica us permet veure alguns suggeriments de cerca complets sempre que vulgueuestàs enmig d'escriure alguna cosa a la barra de cerca de Google. Aquestes idees provenen de les mètriques de cerca de Google que us donenaltres consells comercials que anteriorment havien estat en una alta densitat de cerca. Realització d'una llarga llista de moltes cerques automàtiquesels suggeriments generen contingut que es pot generar i que pot aportar informació de llocs web d'alt rang.

3. Consola de cerca de Google.

Aquesta eina us pot ajudar a controlar i millorar el vostre rànquing en la cercaresultats de paraules clau particulars..Per exemple, els individus poden anar a "Cerca d'Analytics". Aquest menú es troba al tauler de la Consola de cercai permet visualitzar els clics, el percentatge de clics, les impressions i la posició mitjana de cerca de fins a 999 paraules clau que es relacionenal vostre lloc web .

4. Anar a la secció "Cerques relacionades amb" de Google

.

Aquesta secció pot ser la vostra pròxima clau per a l'èxit. Aquesta àrea es troba a laa la part inferior de la pàgina de cerca de Google. Conté articles i consultes d'una forma allargada. Aquestes idees poden ser les vostres pròpies idees de blogueria otítols de les teves publicacions. Per exemple, quan busqueu "menjar per a gossos", aquesta àrea pot tenir declaracions com "el millor aliment per a gossos per a al·lèrgies cutànies".Fer una llarga llista d'aquestes idees pot fer un bloc que sigui autoritari en aquest nínxol particular.

5. AdWords de Google.

Si les paraules clau tenen una gran densitat de cerca a Google, no hi ha moltNecessitat de gastar diners en un acord SEO diferent. Les persones que publiquen anuncis de cerca remunerada poden accedir-hi des de la pestanya de paraules clauCampanya de Google Analytics. Aquí, es poden trobar les consultes reals per invertir diners. AdWords de Google té una cerca de paraules claucaracterística que és una de les millors i més fiables.

Conclusió

.

Les persones que realitzen l'optimització del motor de cerca poden requerir l'úsuna eina o més. Hi ha innombrables eines que provenen de fonts diferents que prometen lliurar-se, però de vegades són estafes i individusno ajuda. No obstant això, Google té algunes eines que qualsevol persona que faci SEO i màrqueting a Internet pot utilitzar. Existeixen algunes d'aquestes einescom a serveis presents en els nostres cercadors però sovint ignorats. A partir de les eines, recomanades per Semalt, queda clar que nombrosesLes tasques de SEO com ara la cerca de paraules clau, els robots de Google i els rastrejadors són possibles mitjançant les eines proporcionades per Google. Com a resultat, la necessitat de fer-hoanar a buscar eines divertides i no provades Source .

November 27, 2017