Back to Question Center
0

Semalt suggereix una guia de Google Analytics per als principiants

1 answers:

Com que es tracta d'una de les eines millor classificades que ajuden a mesurar el progrés de les empreses, els impactes de Google Analytics en l'optimització de motor de cerca no es poden desviar. Google Analytics és una de les millors eines que milloren el rendiment del lloc web en línia, el nombre de visitants del vostre lloc i les tarifes de rebots del vostre lloc.

L'assoliment del tipus de trànsit adequat per a la vostra campanya de SEO i la filtració de robots i trànsit intern no es pot destacar prou bé. Com a principiant, és molt important comprendre els conceptes bàsics de SEO i com filtrar el trànsit no desitjat per esborrar els informes de Google Analytics.

Aquí hi ha unes pautes senzilles d'Igor Gamanenko, el Gestor d'Èxit del Client de Semalt , per ajudar-vos a entendre Google Analytics completament - sofa transportieren.

Termes de Google Analytics

Pel que fa a Google Analytics, la necessitat d'entendre termes bàsics no es pot ressaltar. Per exemple, és recomanable seguir els procediments adequats en instal·lar el codi de Google Analytics al vostre lloc web per evitar perdre informació valuosa. En aquest tutorial, s'exposaran tarifes de rebots, visites i visitants únics per ajudar els entrants a comprendre Google Analytics..

Codi de seguiment de Google Analytics

Aconseguir el vostre mercat objectiu significa molt quant a Search Engine Optimization. El codi de seguiment de Google Analytics té un paper fonamental per ajudar els consultors de màrqueting o els propietaris de llocs web a mesurar el progrés de les seves campanyes. El seguiment des d'on provenen els visitants únics ajuda a les empreses a millorar la seva experiència en línia per augmentar el compromís de l'usuari i conduir el tipus correcte de llocs web de trànsit.

Per tenir una campanya eficaç, a la llarga, considereu configurar els vostres objectius a Google Analytics i fer-ne el seguiment amb freqüència. També es pot realitzar una campanya de SEO eficaç mitjançant la utilització de la concordança del cap al vostre lloc web i excloent-hi els bots dels informes de la XA.

Seguiment dels esdeveniments de llocs web mitjançant GA

Google Analytics és una eina única que ajuda els consultors de màrqueting a localitzar esdeveniments que tenen lloc en una campanya. Saber on prové el vostre potencial no es pot desviar quan es tracta de màrqueting en línia. Google Analytics posa els propietaris dels llocs web en una posició millor per capturar l'atenció dels visitants mitjançant la comprensió dels seus gustos i preferències mitjançant l'ús de les taxes de rebots.

The Take of Google Analytics als enllaços de sortida

Entenent que cada lloc web tot depèn dels enllaços de sortida, us situarà en una bona posició per executar l'optimització del motor de cerca. Publicar contingut fresc i original al vostre lloc web és molt important quan es tracta de màrqueting de contingut . Aprofiteu els enllaços de sortida per arribar al vostre mercat objectiu i aconseguir un trànsit real a llarg termini. Per començar, és recomanable comprendre com utilitzar els enllaços de sortida i com presentar-los a Google Analytics .

Alguna vegada has considerat sobre com es mesura el vostre personal amb els vostres visitants potencials i usuaris? Aconseguir el vostre públic objectiu en temps real implica determinació i un esforç addicional. S'ha publicat una sèrie d'articles sobre com es poden excloure les dades no desitjades de les dades de Google Analytics. No deixeu que els spammers prenguin el control del vostre lloc web. Aneu a través de la guia d'iniciants de Google Analytics per tenir una comprensió profunda de com funciona GA .

November 29, 2017