Back to Question Center
0

Semalt: una guia d'inici per a configurar articles instantanis de Facebook per al connector de WordPress

1 answers:

El 2015, es va publicar un article instantani. Després d'uns mesos es van estrenar a nivell mundial a Facebook. Segons els experts en Search Engine Optimization, els articles instantanis depenen totalment dels connectors de WordPress. Aquests articles instantanis es creen de manera que les publicacions completes es troben en versions super optimitzades. El complement de WordPress està dissenyat de manera que els articles instantanis es carreguen fins a deu vegades més ràpid en dispositius mòbils.

Aquesta guia, definida per Jack Miller, el Senior Customer Success Manager de Semalt , ajudarà als principiants i als principiants a desitjar activar el seu plugin de WordPress - blue raspberry vape liquid.

Els articles instantanis tenen una velocitat de 0-300 ms que estimarà el vostre lector. A través del connector de WordPress, els articles instantanis carreguen una versió minimalista del seu lloc. Això és aconseguir l'alta velocitat. D'aquesta manera, no carreguen el lloc complet. És per aquest motiu que els articles instantanis mitjançant els connectors de WordPress poden no ser per a tots.

Els negocis en línia depenen exclusivament de Search Engine Optimització per millorar la visibilitat i augmentar el compromís de l'usuari. Ets propietari d'un lloc web o un consultor de màrqueting que treballa per millorar la visibilitat del vostre negoci a les plataformes de xarxes socials com Facebook? Els articles instantanis són l'últim llançament a prendre. Dissenyar els vostres articles pot arribar a obtenir-vos trànsit real, un augment del compromís i els enllaços d'entrada. El millor d'usar articles instantanis a Facebook és l'aspecte de compatibilitat. A més d'oferir als clients una oportunitat d'operar amb anuncis, els articles instantanis també són compatibles amb els programes de Google Analytics..

The Take of Facebook en articles instantanis

Segons un llançament publicat per Facebook Incorporation, els articles instantanis no es promouen directament a la plataforma de Facebook. Tanmateix, els articles són promocionats i generats de forma indirecta, ja que condueixen a un augment dels enllaços d'entrada, les accions i el trànsit generat. Com a persona de negocis en línia, definitivament optarà per utilitzar articles instantanis de Facebook per WordPress.

Pros i contres d'articles instantanis de Facebook per a WordPress

Els articles instantanis mitjançant connectar WordPress impliquen moltes avantatges que inconvenients. Aquests articles són compatibles amb Google Analytics, un motiu clau que permet als propietaris del lloc web excloure el trànsit fals. Els articles instantanis mitjançant el plugin de WordPress són mòbils amigables , per tant, permeten als usuaris fer clic i compartir els enllaços fàcilment.

No obstant això, aquests articles no ofereixen resultats reeixits amb camps personalitzats i codis de curta durada. Els articles instantanis mitjançant els connectors de WordPress són el millor espectacle per a editors amb l'objectiu d'arribar a un gran nombre de públics.

Consells sobre com afegir articles instantanis a Facebook en llocs de WordPress

 • Baixeu i instal·leu articles instantanis per al connector de WordPress al vostre lloc web. Per instal·lar el connector de WordPress, consulteu el tauler del vostre lloc web i configureu-ne la configuració.
 • Genereu i ompli el vostre 'Identificador d'aplicació' al vostre lloc web seleccionant la icona 'Afegeix una nova pàgina'
 • .
 • Omple el vostre correu electrònic preferit a la categoria "Aplicacions per a pàgines"
 • .
 • Introduïu el domini del vostre lloc web a la secció "Explica'ns sobre el vostre lloc web"
 • .
 • Feu clic al botó "Següent" i ometeu la resta del procediment. A la cantonada superior dreta, seleccioneu i toqueu la icona "Omet inici ràpid" per començar.
 • Obriu la configuració del connector de WordPress i enganxeu els valors copiats al tauler del vostre lloc web
 • .
 • Activeu el connector WP i completeu el procés.

Impulsar la participació dels usuaris i generar el tipus de dades adequat per al vostre negoci en línia és un requisit previ necessari. Facebook és una de les plataformes més valorades que ha anat millorant la visibilitat del contingut i augmenta les accions i enllaços per a empreses B2B i B2C. L'esmentat anteriorment ajudarà als principiants i als principiants a la recerca d'activar el seu complement de WordPress.

November 29, 2017