Back to Question Center
0

Tipus de SEO de Semalt Expert

1 answers:

Cada vegada que realitza una consulta de cerca i premeu "Intro" als cercadors, com ara Google o Bing, apareix una pàgina de resultats de cerca amb una llista de coincidències possibles. Tots els llocs web i pàgines web d'aquesta llista inclouen alguna forma de la paraula clau que heu cercat. Tot i això, és un error comú que les persones facin que els enllaços més rellevants apareguin primer en aquesta pàgina. Els usuaris experimentats sabrien que aquest no és el cas. Al contrari, hi ha un sistema de màrqueting web que troba alguns llocs web millor que altres. Com a resultat, els classificadors apareixen millor abans que altres en el SERP. És un mètode de mercat conegut comunament com Search Engine Optimization o SEO .

La tècnica de SEO utilitza classificacions tenint en compte una consulta que el visitant escriu al quadre de cerca. Quan els motors de cerca executen la consulta, el domini amb una autoritat superior apareix a la part superior d'aquestes pàgines de resultats del motor de cerca. Com més gran sigui, més possibilitats tindrà que la persona que fa la consulta visiti aquesta pàgina en particular. El resultat és un augment del trànsit i possibles altes taxes de conversió rendibles per al lloc web .

Nik Chaykovskiy, el Semalt Senior Customer Success Manager, explica que la raó per la qual el SEO considera necessari classificar llocs és la necessitat d'atendre totes les consultes realitzades pels visitants. És possible aconseguir això en dos passos. El primer és conèixer tota la informació que registren els llocs web..Facilita el filtrat i escull totes les dades rellevants que coincideixen amb la consulta realitzada. El segon pas és classificar la pàgina web en funció de la popularitat que obté o del trànsit que rep. Per tant, es presenten dos criteris importants per classificar les pàgines i influir en SEO: informació rellevant per a la consulta i la popularitat de la pàgina.

Tipus d'optimització de motors de cerca

Optimització de barret blanc: el mètode s'adhereix a tots els protocols que els motors de cerca han reservat i la informació sobre el tema. Retorna la informació que sol·liciten els visitants, que al seu torn augmenten la popularitat del lloc o la pàgina. Pot trigar molt, però augmenta la probabilitat de classificació superior a la resta de SEO. La seva prioritat és proporcionar contingut rellevant i no tenir accés fàcil al rastreig per part dels motors de cerca.

Optimització del barret negre: s'oposa a l'optimització del barret blanc en totes les seves característiques. L'optimització del cor negre no compleix els reglaments establerts pels motors de cerca. Algunes de les tàctiques utilitzades inclouen l'embotició, l'enviament de correu brossa i la vinculació de bestiar. Millora el rànquing de cerca, però només per un temps limitat. Les persones que l'utilitzen són aquelles que desitgen tallar racons, però els motors de cerca eventualment els castiguen.

Optimització de barrets grisos: incorpora una mica d'optimitzacions de barret blanc i negre.

Realitzar SEO no té cap manera correcta o incorrecta de fer-ho. Tanmateix, abans d'invertir en un, cal avaluar els riscos associats. En cas contrari, es generarà una gran penalització dels motors de cerca o en el pitjor dels casos, bloquejats d'aparèixer a les primeres pàgines Source .

November 29, 2017