Back to Question Center
0

Trucs de Semalt sobre com desfer-se de mal bots

1 answers:

El trànsit de bot té la capacitat d'incidir en les dades d'informes de Google Analytics (GA), dificultant el rendiment del lloc web, augmentant els costos del manteniment del lloc web i provocant hipòtesis falses. La majoria dels usuaris creuen que el trànsit de bot no afecta els seus llocs web. Tanmateix, estudis recents indiquen que el seixanta per cent dels llocs web es poden associar amb robots. En aquest sentit, és important comprendre maneres de detectar el trànsit de bot per informar les dades amb precisió.

En aquest article, Lisa Mitchell, el gestor d'èxit del client de Semalt , destaca algunes de les millors pràctiques que es poden utilitzar per detectar el trànsit de bot en informes de Google Analytics (GA), així com mètodes per eliminar robots d'acord amb l'ús de filtres i altres tècniques esmentades - top rated us online casinos. A més, es discuteixen importants pràctiques de la indústria que s'han de seguir juntament amb els filtres GA.

Identificació de Bots

Els punts següents són importants per tenir en compte els informes de GA que estan associats amb bots:

  • Baixa durada mitjana per sessió
  • .
  • Altes taxes de rebot
  • .
  • Gairebé el 100% de trànsit de visitants nous.

Filtració de bots

  • Configuració de visualització d'administrador

En el segment "Administrador", un usuari pot editar la configuració "veure" marcant la casella per eliminar els robots coneguts. Els experts en Internet recomanen que els usuaris construeixin una vista de prova al principi per veure els resultats afectats abans d'aplicar a la vista principal. La llista de bots i aranyes internacionals d'ABC / IAB esborra els robots eliminats que no estan disponibles en el domini públic.

  • L'ús de l'agent d'usuari i l'adreça IP

En situacions on una adreça IP específica és responsable del trànsit de bot, els propietaris de llocs poden utilitzar "veure filtres" per eliminar aquesta adreça IP. Tanmateix, els usuaris han d'entendre que els bots canvien les adreces IP cada vegada per escapar de la seva identitat. Es pot utilitzar un Gestor d'etiquetes de Google per passar el valor de la cadena del visitant a Google Analytics (GA) com a dimensió personalitzada, a més d'excloure les sessions. Finalment, es pot crear una dimensió personalitzada anomenada "agent d'usuari" a GA i establir-la com a variable de JavaScript al Gestor d'etiquetes de Google recuperant valors mitjançant l'ús de navigator.userAgent. "Es pot crear un filtre per excloure agents que utilitzin la condició .

  • Excloeu el trànsit Bot

Es poden seguir diverses pràctiques de la indústria fora de GA, per exemple, el servei CAPTCHA. Com a empresa, Google va presentar un nou servei del popular CAPTCHA anomenat "Cap CAPTCHA". Aquest servei pot detectar el comportament humà, com l'ús del ratolí i prendre una decisió basada en aquests actes. L'addició de la frase per motius de verificació no serveix d'utilitat en aquest escenari. Cada vegada que un usuari visita una pàgina web per primera vegada, el servei "No CAPTCHA" es mostrarà a l'usuari. L'etiqueta Google Analytics (GA) hauria de ser activada després d'haver completat el servei CAPTCHA amb èxit. Finalment, es pot configurar una cookie de sessió després del procediment i excloure la majoria del trànsit que ingressa en un lloc. Es pot configurar un procés de seguiment presentant un formulari que sol·licita adreces de correu electrònic dels usuaris per enviar l'enllaç d'activació en un termini de 24 hores .

November 28, 2017