Back to Question Center
0

Trucs de SEO de Semalt - Enllaços de retorn locals i com trobar-los

1 answers:

Els enllaços de retorn locals només es produeixen amb un objectiu primordial: crear una rellevància per a una ubicació concreta. Un fort enllaç local ha de seguir els següents criteris: redireccionar els visitants al lloc web i parlar amb les necessitats o preferències del mercat local.

El gerent d'èxit del client de Semalt , Jason Adler, explica aquí tot el que necessiteu per conèixer els enllaços de retorn locals

Les empreses que influeixen en els mercats regionals no tenen una alta autoritat en el motor de cerca s. També poden ser petites empreses com tu. Però ja que són molt influents, aconseguir un enllaç d'ells pot ser més valuós - cheap vps hosting canada.

La raó per la qual els propietaris petits busquen enllaços de retorn locals es deu a les limitacions que tenen. En general, és la manca de contingut de qualitat que busquen els grans editors, com a conseqüència dels pressupostos limitats. Com a empresari, és aconsellable arribar a les estrelles, però també és important comprendre el paràmetre de treball. No val la pena fer negocis en una regió mentre s'orienta el trànsit des d'una altra.

Començar amb les cites

Algunes de les tasques que ajudaran a l'empresa a iniciar-se en el backlinking local són crear cites, buscar directoris generals i assegurar-vos que tota la informació comercial sigui actual i correcta. La creació d'una cita ajuda al propietari a posar el seu NAP (nom, adreça, número de telèfon) o un enllaç a una pàgina de destinació al seu lloc, en un lloc web decent que no contingui spam. També augmenta la probabilitat que els motors de cerca la indexin durant cerques aleatòries si la competència a la consulta és baixa. Obteniu el nom de la marca en un nombre il·limitat de fonts. Yext i Moz local poden ajudar amb la construcció de cites .

Oportunitats Lie qualsevol lloc

Hi ha reclams que la construcció d'enllaç local no és natural, no és profitós o impossible. En gran mesura, són falsos, però per executar serveis de SEO locals, un ha de ser més creatiu que els grans editors.Les oportunitats per crear enllaços als llocs web són molt més limitats, ja que les paraules clau locals no tenen tant volum i, a més, els llocs objectiu són poc autoritzats. Feu servir periòdics locals, bloggers locals, pàgines d'esdeveniments d'aquesta regió, altres empreses locals o entitats benèfiques locals que actuen com a patrocinadors.

Les oportunitats són àmplies, però abans d'assumir un nou espai, entén les seves limitacions. El radi establert determina com es duen a terme les estratègies de promoció de negocis. Les restriccions existents milloren la creativitat i l'efectivitat de la recerca d'oportunitats.

Obriu una eina d'enllaç per començar a trobar perspectives

Qualsevol bona eina hauria de funcionar per al lloc web. No obstant això, consideri l'estand de l'empresa i els factors de la competència. Investigueu en termes clau locals i vegeu com es classifiquen els altres en ells i els que tenen la posició més alta.

Feu una llista d'aquestes empreses i vegeu quins enllaços d'entrada han adquirit en el passat. Compareu per veure quins enllaços compartits existeixen ja que són la competència actual al mercat. Feu una comparació del perfil de backlink del lloc per veure el que falta. Elimineu els enllaços duplicats que són comuns amb la competència i vagi després d'aquells que el seu lloc no té. El lloc està en millor posició per competir ara si ho fa sense cap defecte.

Trobar més oportunitats

Si la competència es realitza, el més lògic i natural és aconseguir més enllaços. Exploreu altres empreses locals que no pertanyen a la indústria actual per saber com generen les seves. Pot ser que hi hagi baixes fruites pendents que hagin donat suport a petites empreses en el passat. Un mètode és trobar empreses d'alta tracció de serveis com Yelp i posar-los en una eina d'anàlisi de backlink. No poden oferir cap valor, però contenen molta informació sobre diverses tècniques de promoció.

November 29, 2017