Back to Question Center
0

Trucs sobre Com bloquejar Spam de referència des del vostre Google Analytics - Semalt Advice

1 answers:

Durant un parell d'anys, l'spam de referència del lloc web ha estat un problema important. Els recursos de referència de Spammy poden fer-vos pensar que hi ha hagut tantes visites al vostre compte de Google Analytics a causa d'un augment del trànsit de referència i d'informes sobrevalorats.

Els spam de referència com ara darodar, els botons per al lloc web i els botons de compartir simples es troben entre les eines de cerca motor de cerca que han compromès el funcionament dels llocs web de comerç electrònic. Google Analytics és una de les eines essencials que ajuden a les empreses i als comerciants de comerç electrònic a analitzar i rastrejar el camí seguit pels seus visitants.

Aquí hi ha alguns trucs descrits per Max Bell, l'administrador d'èxit del client de Semalt , que us ajudarà a bloquejar el correu brossa de referències que no afecti el rendiment del vostre lloc web.

Ús del fitxer .htaccess

El bloqueig del trànsit de referència de correu brossa es gestiona de forma eficient a través d'un .htaccess. El fitxer de configuració s'utilitza per executar el vostre servidor. El mètode impedeix que el vostre lloc web es sobrecarregarà i també bloqueja els dominis de spams de referències del vostre lloc. El bloqueig de la referència de correu brossa a través de .htaccess és tan efectiu ja que es pot instruir el fitxer per bloquejar les visites de spam per domini o adreça IP.

Una bona quantitat de professionals de màrqueting i propietaris de llocs web prefereixen utilitzar .htaccess per bloquejar el correu brossa de referències que no afecti el rendiment dels seus negocis en línia. Aquest accés d'hipertext no només bloqueja els blocs que elimina el correu brossa i les aranyes del lloc web de la vostra GA, sinó que també evita el domini maliciós dels seus servidors.

Introduint el tipus de comandament correcte quan s'exclou l'exclusió i el bloqueig de la referència de correu brossa per no perdre la informació necessària sobre el vostre lloc web. Sabíeu que l'espaiat doble d'un caràcter en executar un indicador d'ordres pot causar fallades al vostre compte Negoci B2B? Abans de bloquejar l'spam de referència mitjançant un símbol del sistema, considereu consultar un desenvolupador de llocs web o baixeu un connector de WordPress.

Algunes preguntes han estat sorgint buscant aclariments sobre la diferència entre robots i arxiu .htaccess. Segons els dissenyadors de llocs web , els fitxers robots funcionen per ajudar els motors de cerca i les aranyes web a dirigir el trànsit a un lloc web, mentre que .htaccess ajuda als venedors en línia a establir indicacions de comanda per bloquejar spam de referència, un rang d'adreces IP i tràfic fals.

La presa de filtres GA sobre spam de referència

Quan es tracta de bloquejar l'spam de referència al compte de Google Analytics, els filtres de Google Analytics són molt recomanables. Els filtres GA permeten als venedors i desenvolupadors web que analitzen dades i informes a Google Analytics. Com a comercialitzador, podeu utilitzar GA per excloure el trànsit intern generat des del vostre lloc de treball, bloquejar el correu brossa de referències i excloure una quantitat d'adreces IP i dominis maliciosos des del lloc web .

Podeu utilitzar els filtres de Google Analytics per excloure dominis maliciosos i darodar del vostre lloc. Aquí hi ha alguns trucs per fer-ho.

  • Comença el compte de GA i inicieu sessió.
  • Feu clic a la icona "Configuració de l'administrador" i seleccioneu "Tots els filtres"
  • Creeu un nou filtre i generi un nou nom que pugui recordar fàcilment.
  • Feu clic a la icona "Tipus de filtres" i seleccioneu el tipus "Filtre predefinit"
  • Feu clic i toqueu les icones "Exclou", "adreces IP" i "igual a" als quadres proporcionats al vostre compte de Google Analytics.
  • Introduïu les adreces IP que voleu excloure i feu clic a "Desa"

En excloure adreces IP i spam de referència del vostre compte de Google Analytics, és aconsellable tenir en compte que els filtres no funcionen en informes anteriors. Per obtenir resultats sostenibles i eficients, consideri bloquejar els dominis spammy utilitzant el fitxer Google Analytics i .htaccess. No espereu fins que els dominis spammy sobrecàrreguin el vostre servidor. Instal·leu Google Analytics al vostre lloc web i bloquegeu el correu brossa de referències, webspiders, trànsit de bot i trànsit intern Source .

November 29, 2017