Back to Question Center
0

Vols ser un especialista en SEO? Semalt ofereix una resposta

1 answers:

Esteu interessat a aconseguir que el vostre lloc es classifiqui bé en els resultats del motor de cerca ? Si és així, hauríeu d'aprendre les entrades de l'optimització del motor de cerca i intentar convertir-se en un expert en SEO. Per això, haureu d'aprendre diferents tècniques i estratègies que millorin les files del vostre lloc. Invertir en les vostres habilitats de SEO us oferirà els resultats desitjats en pocs dies - umzugskartons-frei. Tot el que has de fer és aprendre diferents tàctiques i maneres.

Ross Barber, el Director d'Èxit del Client de Semalt , explica aquí com convertir-se en un expert SEO en demanda .

submergir-se en SEO

En primer lloc, haureu d'aprendre els conceptes bàsics del SEO, i això només és possible quan llegeix sobre diferents llocs web i llibres. Per exemple, visiteu el blog oficial de Yoast per tenir una idea del que és SEO i com classificar el vostre lloc als resultats del motor de cerca. També podeu provar Moz i Search Engine Land per submergir-se en SEO d'una manera millor. Aquests són llocs web obligatoris per començar i convertir-se en un expert en SEO, ja que ens proporcionen molts articles i informació sobre l'optimització de motors de cerca..Seguiu alguns SEO en Twitter i Instagram i observeu amb entusiasme el que comparteixen a les seves plataformes. També haureu d'unir-vos a grups de Facebook sobre l'optimització del motor de cerca i consultar les actualitzacions que altres experts comparteixen a les comunitats.

Consulteu els programes de formació

Diversos programes de formació també estan disponibles en línia sobre optimització de motors de cerca. Podeu aprendre SEO a través d'aquests programes pagats o no remunerats. També podeu consultar els blocs i llocs web de SEO on els experts comparteixen diferents consells i trucs per conèixer molt sobre SEO bàsic i avançat. Yoast també ofereix alguns conceptes bàsics de SEO i escriu regularment articles per a diferents visitants. Per a aquells que estiguin interessats a aprendre SEO, diferents tutorials estan disponibles a Internet. Per exemple, Moz i Search Engine Land proporcionen als seus usuaris moltes coses relacionades amb SEO. Podeu aprendre els conceptes bàsics de SEO, com escriure contingut web excel·lent i millorar l'aspecte general del vostre lloc web, com agafar aspectes tècnics de l'optimització del motor de cerca i com aplicar dades estructurades a les vostres pàgines web.

Dos tipus d'experts de SEO

Hi ha dos tipus d'experts en optimització de motors de cerca, i cal tenir una idea d'ells: els desenvolupadors que coneixen totes les estratègies de màrqueting i els venedors que utilitzen els codis per implementar els llocs web. L'aprenentatge de SEO es fa més fàcil quan sap la diferència entre aquests dos tipus d'experts. Alguns són els responsables de publicació de convidats i escriptura d'articles de qualitat, alguns se centren en el màrqueting de social media, mentre que altres presten molta atenció a crear enllaços d'entrada i rastrejar el vostre lloc.

Per convertir-se en un expert SEO en tot el món, haurà d'aprendre tot sobre aquests dos experts en SEO i la forma en què realitzen els seus deures d'una manera millor. A més, hauríeu d'estar familiaritzats amb els aspectes tècnics i no tècnics de la feina. És segur dir que convertir-se en SEO trigarà un temps, de manera que no s'ha de preocupar de res. Només segueix aprenent i ampliant els vostres coneixements per aconseguir l'èxit al món d'Internet .

November 29, 2017